Bakhoor – Tamaia arabeasca, ingredientul secret al unei case fericite.

Ce este bakhoor ?

Bakhoor este denumirea araba a tabletelor parfumate sau a unui amestec de ingrediente naturale traditionale. In principal aschii de lemn infuzate în uleiuri parfumate și amestecate cu alte ingrediente naturale.

Care sunt beneficiile bakhoor-ului (tamaia arabeasca)?

Bakhoor, tamaia arabeasca  ajuta la imbunatatirea claritatii mentale, deschide „al treilea ochi” și toate chakrele superioare în timp ce calmeaza întregul sistem spiritual. Creeaza armonie creand un echilibru perfect între minte și corp. Este cheia pentru a deveni mai puternic și pentru a îndeplini diferite funcții în mod eficient. Poate fi folosit în aromoterapie atat de barbați, cat și de femei.

Din punct de vedere medical. Bakhoor tamaia arabeasca este un tonic, afrodisiac, diuretic. Ameliorează epilepsia, antimicrobian, carminativ, anti-astmatic.

Cum ardem bakhoor (tamaia arabeasca) si de ce?

Bakhoor-ul se arde  în același mod în care se arde tamaia. Se aprinde un carbune, cand acesta este complet aprins se plaseaza intr-un catui (tamaier). Sau un vas mic din metal, sau mabkhara (denumirea arabeasca pentru recipientul in care sa arde bakhoor-ul).  Pe carbunele aprins se adauga o cantitate mica de produs.

În majoritatea cazurilor, bakhoor este utilizat pentru parfumare casei, a hainelo. Cu fumul obtinut se poate parfuma si parul, cat si  în ocazii speciale, cum ar fi nunți, sau pur și simplu în scopuri relaxante. Arderea bakhoor-ului (tamaiei arabesti) servește si ca o alternativa mai sigura la odorizantele chimice. S-a observat ca aroma bakhoor-ului ameliorează stresul și anxietatea. De asemenea, poate îmbunatati calitatea somnului și reduce tensiunea arteriala sistolica.

În cultura araba, este un gest tradițional sa treci bakhoor (tamaie arabeasca) printre oaspeți. Astfel încat sa-si poata parfuma parul, îmbracamintea și mainile.

Care este diferenta dintre Oud (lemn de agar) si Bakhoor ?

Oud,  bucati de lemn agar extrase din copacii care produc rasina.  Cu cat bucatile de lemn sunt mai afectate de bacteria care produce rasina cu atat mirosul este mai puternic si mai complex. Bucatile de lemn de agar (oud) se ard in acelasi mod ca si bakhoor-ul sau tamaia. Bakhoor (tamaia arabeasca) se refera în general la tamaia prelucrata. Care conține diverse ingrediente. Printre care rasini, uleiuri esentiale, zahar, pasta de curmale, aschii de lemn de agar, etc., de obicei ingrediente naturale.

Bakhoor-ul purifica aerul din incaperi?

Multe studii au dovedit puterile antibacteriene ale bakhoor-ului (tamaie arabeasca)si ale oud-ului. Se știe reduc bacteriile din aer,dezinfecteaza și, în același timp, purifică aerul și mențin aceleași niveluri de puritate timp de 24 de ore.

Tipsuri in arderea bakhoor-ului (tamaie arabeasca).

Pentru ca Bakhoor-ul sa dureze mai mult. Asezati bakhoor-ul in lateralul carbunelui aprins si nu direct pe carbunele incins. Acest lucru va determina Bakhoor –ul sa arda timp indelungat. Nu uitați sa izolați camera închizand ferestrele și ușile. Acest lucru va asigura o persistenta de 1 zi intreaga a parfumului de bakhoor in camera.

Ce este acel miros predominant din Dubai?

 Orasul are un parfum distinctiv, fascinant, pe care vizitatorii din Dubai îl descopera. Il recunosc si il asociaza Emiratele. Oud –ul, una dintre cele mai scumpe resurse naturale din lume.

Profilul olfactiv al Oud-ului seduce imediat. Mirosul sau lemnos este bogat în nuanțe, variind de la dulce la pământesc, cu unele note de piele și condimente. Oud-ul este foarte apreciat de parfumieri din intreaga lume pentru dulceața sa calda amestecata cu note lemnoase și balsamice.

Este un parfum aromat și complex. Se folosește si sub formă de ulei de oud (dehn al oud) sau de tamaie (oud -bucati de lemn-mubakhar, rasina- bakhoor). Când este utilizat într-o compoziție de parfum. Oud-ul este cel mai adesea o notă de bază.

Parfumurile cu miros de oud (lemn de agar) sunt mirosuri atractive?

Parfumul a fost si este cunoscut ca instrumentul suprem al seducției. Cercetarile au dovedit ca nu numai ca te face sa te simți mai atractiv, ci acționeaaă și ca un catalizator carnal. Oud este un astfel de parfum îmbatator care a prins fantezia parfumierilor din întreaga lume.

Care este cel mai bun Bakhoor (tamaie arabeasca) / Oud (bucati de lemn de agar)?

Dubai Aromas va recomanda sa incercati urmatoarea selectie de produse.

OUD KALIMANTAN PREMIUM PERFUMED AGARWOOD 75GR

BUKHOOR BAIT AL ISRA KHADLAJ 65GR

BAKHOOR MABSOUS SABAYA 30GR

Read more

Șase motive pentru care ar trebui să arzi tamaie sau Bakhoor

Oamenii sunt atrași de mirosuri. Aromaterapia este importantă pentru sănătate mintală și claritate. Să aruncăm o privire la utilizările și beneficiile tamaiei ( bakhoor ).

Meditaţie

Mulți oameni folosesc tamaia ( bakhoor ) în timpul meditațiilor. Tamaia este folosită si in scopuri religiose, se crede despre tamaie ( bakhoor) că sporeste gradul de conștientizare, îmbunătăteste atenția și multe altele. Tamaie are rolul de a înlocui  energia negativă cu cea pozitiva.

Ajutor pentru somn

Aceasta este o zonă imensă în care tamaia poate ajuta. Da, te relaxează, calmează anxietatea și astfel ajută la somn. Mulți oameni suferă de probleme de somn sau insomnie. Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre ei, există speranță cu aromoterapia. Tamaia oferă aromoterapiea care vă ajută să vă calmați nervii și mintea.

Medicinal

Unii oameni au descoperit că Bakhoor este oarecum medicinală. Aceasta a fost folosita ca stabilizator ai dispoziției, ajutor pentru somn, ajută la digestie și ajută creierul să crească serotonina, care este hormonul „fericirii”. Acesta este un mod natural de a ajuta la sănătatea mintală, care este în creștere în întreaga lume. Dacă există o modalitate de a vă ajuta în mod natural starea de spirit, de ce să nu o încercați?

După cum puteți vedea, Bakhour a fost folosită pentru un număr mare de lucruri. A existat de secole și va rămâne în jur secole. Tamaia  este prezentata într-o serie de mirosuri naturale și poate fi combinată pentru a oferi un miros unic. Ele pot fi combinate împreună sau puteți arde mai mult de un tip de tamaie la un moment dat pentru a combina beneficiile parfumurilor. Faceti-va timp și aflați mai multe informatii despre diversele tipuri de tamaie (bakhoor) și despre beneficiile acesteia. S-ar putea să fii surprins de toate beneficiile. 

Meditație pașnică la domiciliu

Vă puteți bucura acum de beneficiile acestei vechi tradiții în casa dvs. Colecția noastră tamaie ( incense ) va este prezentata într-o varietate de mirosuri.  Tamaia este create numai din cele mai fine esențe disponibile, fie că sunteți interesat de parfumurile florale, de lemn sau mirodenii condimentate.

Bakhour este un ritual frumos parfumat, în care chipsurile de  lemn de agar – Oud sunt înbibate în uleiuri parfumate și amestecate cu alte ingrediente naturale (rășină, ambra, mosc, lemn de santal, uleiuri esențiale și altele) și apoi sunt arse pe cărbuni in arzătoare de tamaie (bakhoor)  pentru a parfuma casa și îmbrăcămintea cu fumul său parfumat și energizant. În adunările oficiale, care implică în special familia regală, este un gest tradițional să treci Bakhoor printre oaspeți, deoarece este privit ca un semn de ospitalitate.

Bakhoor este, de asemenea, utilizat în timpul nunților tradiționale, ceremoniilor spirituale și religioase, deoarece fumul, în afară de parfumul său captivant, se spune că respinge spiritele rele. În Orientul Mijlociu, acest parfum de tamaie se utilizeaza și în magazinele comerciale pentru a atrage clienți.

Lobanul este un tip major de bakhoor, poate fi amestecat cu alte ingrediente sau vândut pur.

Read more

Descopera psihologia parfumurilor arabesti

Chiar dacă nu orice om se naște la fel, este sigur să spunem că o majoritate se naște cu cinci simțuri intacte, gata să le ofere toate informațiile care pot fi adunate din mediul din jurul lor.

Ca oameni, ne îmbrăcăm pentru simțuri. Ne îmbrăcăm în cel mai moale material premium pe care ni-l pot oferi banii noștri. Acestea se simt destul de moi la atingere, un caracter bun pentru acest sens. Ne îmbrăcăm elegant pentru a ne asigura că oamenii din jurul nostru pot vedea cu ce fel de stil avem de-a face. Îmbrăcămintea inteligentă este de a mulțumi simțul vederii pentru oamenii care ne observă.

Simțul gustului și al auzului nu ar conta prea mult în acest caz. Hainele și încălțămintea pe care le purtați nu sunt cu adevărat comestibile, nici zbârciturile nu le fac plăcute urechii. Cu toate acestea, vizăm celălalt sens destul de mult. Simțul mirosului are potențialul de a crea sau de a sparge orice ținută purtați sau orice dispoziție pe care încercați să o setați si accesorizati cu parfumuri arabesti.

Un simț primar

Acesta este principalul motiv pentru care oamenii s-au orientat spre parfum încă din zorii civilizației. Mirosurile pe care cineva le poartă sunt minunate la evocarea diferitelor sentimente la oamenii care dau peste astfel de miresme, parfumuri arabesti. Unele parfumuri sunt grozave pentru a evoca nostalgii. Parfumul pe care îl întâlnești nu este cu adevărat mirosit de  nas. Creierul tău te va alerta cu privire la ce fel de parfum mirosi. Dacă există vreo asociere pe care ați avut-o cu acel miros înainte, creierul dvs. va face această legătură. La rândul său, aceasta va declanșa o memorie. Din acest moment cineva va decide dacă îi place de fapt un parfum sau îl urăște.

Acesta este procesul exact prin care va trece cineva când va descoperi un miros pe care l-a experimentat înainte. Acesta este modul în care cineva va asocia un anumit miros partenerului său. Dacă relația lor este bună, parfumul ar fi ceva bun pentru ei. Dacă relația lor a fost groaznică, vă puteți aștepta la o reacție negativă de la acea persoană.

Dar aceasta este doar o parte din ceea ce o persoană va decide este pe placul său. Cealaltă este doar preferința personală. Există oameni care sunt imediat opriți de mirosurile întunecate și mosc. Aceiași oameni pot fi aduși în animație ori de câte ori dau peste un miros de lămâie.

Cu excepția cazului în care sunteți deja un cunoscător al parfumurilor, mulți dintre noi nu primesc niciodată un parfum special. Totuși, procesul de a găsi unul pe care îl iubești este absolut ușor. Trebuie doar să înțelegeți cum și din ce sunt făcute aceste parfumuri arabesti. O roată de parfum ar trebui să fie locul de unde începeți. La fel ca cercul de cincimi pentru muzicieni, această roată poate fi utilizată pentru a învăța parfumurile (clasele olfactive) celor interesați și chiar pentru a va ajuta pe dvs. sa descoperiti parfumul preferat. 

Read more

Cum să-ți alegi parfumul online!

Pentru iubitorii de cumparaturi parfum online, stiti cat de dificila este alegerea  unei arome fara a fi testat-o. Dar pentru a vă ajuta în acest proces, vă oferim informatii, astfel încât să puteți alege cu încredere parfumul potrivit!
Parfumuri arabesti  merg mult dincolo de o sticlă frumoasă. Au capacitatea de a îmbunătăți starea de spirit, de a trezi amintirile și de a vă completa personalitatea.
Deci, cum să alegi aroma care se potrivește cel mai bine personalitatii tale?
-          Acordați atenție descrierii parfumurilor pe măsură ce trasează un profil și, prin urmare, puteți înțelege dacă aromele, clasa olfactiva, corespund personalității și stilului dvs. de viață.
-          Cunoaște-ți notele preferate: proaspete, florale, lemnoase , orientale. Vă rugăm să rețineți următoarele informații:
Parfumurile din clasa olfactiva Fresh (arome proaspete): sunt alcatuite din note simple și elegante precum citrice,  note verzi, flori de primavara, etc. Pentru iubitorii de arome fine, delicate, diafane, aceasta este cea mai buna alegere.
 Parfumurile Florale: în această categorie veți găsi note de flori precum trandafiri, crini, iasomie etc. Există, de asemenea, amestecuri  florale - dulci, cum ar fi florale fructate, care includ note de căpșuni, rodie, guava, doar pentru a enumera câteva. De asemenea, puteți găsi amestecuri florale orientale care includ note de vanilie, nucșoară și scorțișoară. Aceasta categorie de parfumuri ofera  o gamă largă de parfumuri, unele mai delicate și mai subtile, dar și mai îndrăznețe și exotice. 
Parfumurile orientale: parfumuri destinate celor care prefera arome izbitoare și puternice, perfecte pentru persoanele cu personalitate senzuală. Au longevitate indelungata si sunt alcatuite din note puternice, dulci, condimentate, cum sunt aromele de vanilie, mosc, nucșoară, coriandru, tamaie, ambra etc.
 
Parfumurile lemnoase : sunt aromele perfecte pentru cei pasionati de mirosuri mai grele, puternice, elegante, diferite. Acestea sunt in general alcatuite din note de lemn de santal, cedru, vetiver, ulei de lemn de agar, patchouli etc., dar pot fi si lemnoase orientale in care esentele lemnoase sunt impletite cu arome dulci, condimentate chiar gurmande, ex: scortisoara, caramel, miere, vanilie, arome de fructe, etc.
Fiecare parfum are note diferite care se desfășoară în diferite straturi si acționează sinergic pentru a produce un anumit miros:
Note de Varf
Note de Mijloc
Note de Baza
Totul este despre greutatea moleculară. Aroma care apare pe primul loc, la pulverizare,  este cea din notele mai ușoare, notele de vârf. Note care in scurt timp înfloresc  tonurile medii, notele de mijloc care sunt mai grele si mai de durata. Ultimele note deschise sunt notele de baza, mai grele, mai puternice, cele care raman si persistă pe piele.
Purtarea unui parfum nou este o parte atât de importantă pentru a te exprima, mai ales acasă când ne îmbrăcăm mai relaxat. Parfumul are ocazia să-ți ridice starea de spirit și să-ți injecteze glamour în viață.
Read more

Bakhoor ( Tamaie ) este într-adevăr o aromaterapie.

Bakhoor ( Tamaie ) oud parfumat destul de elegant pentru a fi ars pentru cele mai formale ocazii.  Si totuși cel mai potrivit pentru a fi fumigat și bucurat pentru fiecare zi. Bakhoor  vă sta la dispoziție – fie pentru parfumul auto, casă și garderobă, fie pentru a obține o stare de calm și meditație prin efectul lor psihoactiv.

( Tamaie ) Oud parfumat este denumirea arabă dată bucatilor parfumate. Un amestec de ingrediente tradiționale naturale, în principal lemn agar –  oud parfumat  îmbibate în uleiuri parfumate. Si amestecate cu alte ingrediente naturale  rășini, mosc, ambra, lemn de santal, uleiuri de flori și altele). Pentru Comanda Bakhoor

Bakhoor Oud parfumat se arde pe cărbune pentru a parfuma casa și îmbrăcămintea cu un oud parfumat bogat. Acesta este folosit în special pentru ocazii speciale precum nunți sau în perioade de relaxare. Pentru a parfuma casa sau magazinul și pentru a stimula energia pozitivă.Este tradițional în multe țări arabe să parfumezi oaspeti cu Bakhoor ca gest de ospitalitate. ( Tamaie ) Este de obicei ars într-un arzător tradițional de tămâie (cunoscut și sub numele de Mabkhara) folosind cărbune de lemn sau discuri și brichete de cărbune.

Care sunt avantajele Bakhoor ? Cumpara Acum

Bakhoor – oud parfumat  este adesea asociat cu capacitatea sa de a crea calm în sistemul nervos. Capacitatea sa de a cultiva focalizarea și vigilența atunci când este utilizat. Efectul pozitiv pe care îl dă atunci când este utilizat în mod regulat. Bakhoor este într-adevăr o aromaterapie.

( Tamaie ) Beneficiile care sunt implicate ( oud parfumat ) sunt vaste, de la psihoactiv și spiritual, la terapeutice și medicinale. Rețineți că informațiile pe care le distribuim mai jos sunt doar pentru informațiile dvs. generale. Calmează corpul, elimină energiile distructive și negative.  Oferă conștientizare sporită.  Reduce frica, invocă un sentiment de vigoare și armonie. Imbunătățește funcționalitatea mentală.  Este extrem de eficient pentru meditație, iluminare, aducând liniște și relaxare profundă

Read more

Cel Mai Bun Parfumuri Arabesti top 5 2020

Cel Mai Bun Parfumuri Arabesti top 5 2020 .Parfumurile arabesti incanta prin aromele fascinante. Condimentele, rășinile, acordurile lemnoase exotice, ierburile sau chiar uleiurile esențiale de animalice, precum ambra sau moscul, sunt unele dintre materiile prime pe care parfumeria arabeasca le-a folosit în mod tradițional pentru a crea parfumuri încântătoare. În plus, florile și plantele precum trandafirul, iasomia sau florile de portocal sunt și au fost frecvent incluse în parfumurile arabesti. Principala caracteristică a parfumurilor arabesti este senzualitatea, exotismul și mirosul intens. Parfumurile arabesti sunt de obicei mai intense și mai puternice, datorită culturii și, de asemenea, datorită căldurii. În prezent, tendințele de pe piața estică includ câteva ingrediente noi, cum ar fi miere, ciocolată sau vanilie. Cele mai faimoase case de parfumuri arabesti din intreaga lume, precum Swiss Arabian,
Arabian Oud, Rassasi, Anfasak Dukhoon, Khaneen, Hind Al Oud, Yas, Khadlaj. Oferă toate tipurile de parfumuri, inclusiv attar. Parfumuri arabesti florale, dulci, gurmande, parfumuri condimentate, lemnoase, etc.

Cel Mai Bun Parfumuri Arabesti Casa Khaneen Perfumes ajunsa recent pe piața românească în 2019, dar în acest scurt timp a ajuns în top 5 în România pe piața parfumurilor arabesti, datorită a 2 factori logici. Produse de înaltă calitate, cantitate bună și cele mai bune prețuri, calitate ridicată înseamnă
performanță și longevitate min 10 ore pe piele, cantitate toate produsele sunt de 100 ml, ceea ce înseamnă puține pufuri pe zi iar sticla de parfum durează mai mult. De obicei casele de parfumuri arabesti când produc un parfum de calitate superioară produsul este comercializat în
sticle de 35ml sau 50ml sau Max 75ml, pentru ca clientul să-l termine rapid, dar casa de parfumuri Arabesti Khaneen pentru a câștiga o cotă mai mare și pentru a-și spori prezența au realizat o calitate înaltă în sticle de 100ml, la cel mai bun preț, comparativ cu alte mărci de parfumuri arabesti și preturi.

Cel Mai bun Parfum Arabesc 2020

Parfumuri Arabesti De Top
Kalemat 100ml 149 lei
Opulent Oud Parfum . 149 Lei livrare gratuita

Parfum Arabesc Madawi 100ml pentru femei Apa de parfum Madawi, parfum arabesc, floralfuctat oriental. Un amestec glorios de trandafiri, mosc, vanilie, fructe, păduri, lacrimi de unicorni și zâne. Mosc fructat senzual, cu o notă de oud dulce și patchouli abia perceptibil. Notele de varf sunt neobisnuite, arome intense de piersica cu o atingere de flori de mar. Notele de mijloc contribuie la evidentierea aspectului usor timid dar amagitor al parfumului cu aroma exotica a florilor de ananas. Notele de baza definesc elixirul cu arome de trandafir, mosc, patchouli, vanilie si lemn de agar(oud). Madawi, parfum arabesc, sofisticat si atemporal, fermecator.

Opulent Oud Parfum 100ml Apa de Parfum Unisex . Opulent Oud, parfum arabesc, lemnos oriental, un miros condimentat, opulent, intoxicant, cu fatete intunecate . Un amestec de condimente,acorduri lemnoase si arome senzuale de vanilie. Opulent Oud, parfum arabesc, prezinta in notele de varf arome de scortisoara, trandafir, sofran, muscata. In timp ce notele de mijloc evidentiaza arome irezistibile, usor gurmande de coacaze rosii si caramel. Temperate de acorduri de patchouli. Notele de baza definesc creatia cu arome senzuale de vanilie, in amestec cu arome de lemn de agar (oud), cedru, ambra si mosc. Elegant, intens, intunecat, dulce, lemnos, Opulent Oud, parfum arabesc de la casa Khaneen

Alyasi parfum oriental 100ml apa de parfum pentru barbati . Al Yasi, parfum arabesc, fresh oriental. O fuziune de arome, creatorul ne rasfata simturile cu arome intrigante, de la proaspete la dulci orientale, de la condimentate la gurmande. Iconic si intrigant parfumul debuteaza cu acorduri bergamota, lamaie si galbenele in notele de varf. Preluate de arome captivante, gurmande de cardamon si praline  din notele de mijloc. Parfumul este definit de esente seducatoare de ambra, lemn de cedru si rasina de brad. Al Yasi, parfum arabesc, fresh dar usor întunecat, dulce, gurmand, sexy, misterios si intens.

Kalemat Parfum Arabesc 100ml Apa de Parfum Unisex . Kalemat, parfum arabesc, oriental. Mirosul debuteaza cu notele de varf cu arome de afine și anason. Preluate de notele de mijloc cu acorduri aromatice de rozmarin, cashmeran și trandafir de Taif. Combinatie susținuta si desavarsita de notele de baza cu arome orientale, seducatoare de mosc si vanilie. Ambra, miere si frunze de tutun. Traseul său este ca o aură în jurul purtătorului, anunțându-ți prezența. Nu ca un parfum ca atare, ci aproape ca parte din purtator. Nu este o creatie multifatetata, dar nici nu este complet liniară. Mirosul se schimbă subtil, dar în timp. Kalemat, parfum arabesc, un parfum superb amestecat care aluneca aproape fără întrerupere de la o etapă la alta. Este un miros profund relaxant, vorbește despre adevăruri veșnice, despre valori.

Tobacco Oud Parfum 100ml Apa de Parfum Unisex. Tobacco Oud, parfum arabesc, oriental lemnos. Creatorul pune nota de tutun chiar în fața și in centrul compoziției. O combinație de frunze de tutun proaspăt recoltate, scortisoara, lemn de agar(oud), o urma de fum. Cu accente de patchouli asemănătoare ciocolatei și o bază cu arome minunate de boabe de tonka si vanilie . Parfumul combina aroma fermecatoare de tabac cu arome de ghimbir, floare de osmathus, si lemn de agar in notele de varf. Inlocuite de mirosul de, scortisoara din notele de mijloc. Si slefuit cu arome intunecate de patchouli, boabe de tonka, vanilie si ambra. Tobacco Oud, parfum arabesc, interesant si indraznet.

Read more

Noi tendințe în cumpărăturile Pentru parfum arabesc în mijlocul pandemiei de coronavirus

În timp ce suntem blocați și întreaga lume pare să poarte măști. Va informam ca exista un  parfum arabesc pe care va vă place să-l răspândiți oriunde mergeți. Parfumul nostru din colectia de parfumuri arabesti va fi semnătura dvs. Personală în birou sau în alte locuri în care călătoriți. S-ar putea să fim afară și cam mai puțin decât înainte, totuși, tot ne deplasăm și ieșim în aceste vremuri neliniștitoare. Asigurați-vă că vă simțiți bine și mirosiți bine!

Încercați câteva noi mostre de parfumuri arabesti cu comanda dvs. și vedeți ce parfum arabesc vi se potriveste. Vă oferim câteva parfumuri uimitoare noi pentru 2021. Aceste parfumuri distinctive vă vor lumina simțurile și vă vor aduce un nou sentiment de pace și vă vor calma sufletul. Înțelegem că anul acesta nu a fost tocmai cel mai bun pentru toată lumea. Cu toate acestea, facem tot posibilul pentru a profita la maximum de el.

Ieși din acel funk și ia-ți un minut pentru a face ceva pozitiv pentru tine. Oferim mostre de parfum arabesc pentru a oferi un pic de distracție pentru cei cărora le lipsesc magazinele de parfumuri arabesti . Anul acesta a fost dificil pentru majoritatea oamenilor. Tuturor ne este dor de zilele normale în care am putea incerca lucruri atât online, cât și offline. Cu toate acestea, pe măsură ce mișcarea către cumpărături online crește, trebuie să fim dispuși să ne schimbăm obiceiurile și să îmbrățișăm aceste noi căi.

S-au dus de mult în acele zile in care ne plimbam prin un magazin universal și încercam un parfum arabesc de probă. S-ar putea să revină într-o zi, totuși, deocamdată, trebuie să găsim o soluție la aceasta problemă. Magazinele online de parfumuri arabesti Dubai Aromas au găsit exact asta. Puteți comanda câteva mostre de parfumuri doar pentru dvs. Acestea vor fi livrate chiar acasă, unde puteți rămâne în siguranță și sănătos.

Nu percepem nici un cost suplimentar pentru mostre. Pur și simplu odată ce ați plasat comanda la Dubai Aromas parfum arabesc , menționați parfumul pe care doriți să-l încercați (puteți menționa 3 tipuri) și dacă comanda dvs. depășește 300 Lei, puteți menționa până la 6 tipuri de parfumuri pe care le puteti incerca. Mostrele sunt gratuite cu comanda dvs. Dacă doriți să aveți doar mostre, acestea vor fi în continuare gratuite, dar dvs., în calitate de client, veți plăti taxele de livrare.

Echipa noastră se va ocupa de comanda dvs. cât mai rapid posibil. Livrarea de obicei către principalele orașe din România se face în 24 de ore lucrătoare, si în perioade aglomerate in 48 de ore ore lucrătoare. La Dubai Aromas parfum arabesc nu vă faceți griji niciodată cu privire la costul de livrare. La orice comandă de peste 100 de lei livrarea este gratuită. Bucurați-vă de cumpărături cu noi.

Read more

Parfumuri orientale: de ce merită să îți cumperi

Faimoase pentru aroma lor deosebit de puternică și specială. Parfumurile arăbești sunt o parte vitală a culturii orientale. Iar în comparație cu aromele mai delicate ale europenilor. Foarte mulți consumatori preferă uleiurile aromatice din oud, lemn de agar. Si alte arome asociate arabilor.
Aceste parfumuri sunt asociate cu ospitalitatea din Orientul Mijlociu. Oud sunt cunoscute pentru mirosurile deosebite.

De unde poți cumpăra parfumuri orientale?
Aceste parfumuri arăbești și-au câștigat locul lor fruntaș în lista preferințelor consumatorilor, atât bărbați, cât și femei și, de îndată ce aceștia au realizat cât de uimitoare pot fi acele arome. Si-au dorit
să aibă posibilitatea de a le achiziționa de fiecare dată când își doresc. Fără a mai aștepta vizitele în țările Orientului Mijlociu. Pentru a-și cumpăra câte o sticluță pe care să o păstreze chiar și goală ca amintire, o viață întreagă.

Astfel, a luat naștere magazinul online Dubai Aromas. Locul unde fiecare parfum este prețuit și acolo unde oricine poate găsi parfumul favorit. Gama variată de produse disponibile, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cei interesați pot găsi aici foarte multe parfumuri și seturi. Care vor învălui pe oricine cu aroma deosebită. Fie că este una îndrăzneață, exotică, misterioasă, sofisticată sau senzuală. Aceste parfumuri vor reuși să te transpună în lumea orientală. Te vor ajuta să te evidențiezi într-o mulțime de oameni și îți vor oferi acel aer misterios și unic de care toți avem nevoie.


În plus, avantajul pe care îl oferă acest magazin online este faptul că aceste parfumuri orientale, aparținând unui număr foarte mare de branduri( peste 20), îți sunt livrate în toată țara fără nici un fel de taxe suplimentare, indiferent de localitate. Mai mult decât atât, livrarea are loc în doar 48 de ore, iar dacă suma comenzii depășește valoare de 100 de lei, atunci comanda îți este livrată gratuit.


De ce să cumperi un parfum arăbesc?
Parfumurile orientale sunt cu adevărat speciale. Cu siguranță, dacă ai simțit aroma deosebită la cineva sau dacă ți-ai cumpărat vreodată o sticluță. Nu mai ai nevoie de nici un motiv pentru a cumpăra în continuare.


Magazinul online Dubai Aromas îți oferă modele de parfumuri arăbești, produse în exclusivitate în Europa, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Sau, de ce nu, poți opta pentru un parfum unisex. Pe care să îl folosiți amândoi și acesta va fi încă un lucru. Care vă va uni și veți oferi celor din jur încă un motiv pentru a vedea ce cuplu deosebit formați.


De asemenea, aceste parfumuri arăbești cum perfecte pentru a fi oferite cadou, iar livrarea rapidă îți oferă garanția că acesta va ajunge în timp util și va fi primit cu multă plăcere, căci aceste arome orientale reușesc să copleșească simțurile tuturor.


Iar dacă vrei și mai mult, atunci ai posibilitatea de a începe propria ta afacere cu parfumuri orientale. Căci magazinul online Dubai Aromas oferă și servicii de vânzare en gros. Sau de personalizare a aromelor și de alegere din multiplele variante de sticle sau ambalaje pentru parfumurile create.

Instagram @parfumuriarabestii

Read more

Cum alegem parfumul oriental?

Nicio colecție de parfum nu este completă fără un parfum oriental . De-a lungul anilor, aceste parfumuri orientale au evoluat în mai multe forme diferite. Parfumurile calde, dulci și chiar puțin picante, lemnoase sunt o alegere uimitoare pentru seara sau anotimpurile mai reci. In timp ce aromele florale, fructate, exotice, fresh aromatice sunt alegerea ideala pentru un parfum de zi.

Deci, având în vedere acest lucru, cum recunoști un parfum oriental ?

Parfumuri orientale sunt, de obicei, mai bogate, mai intense decât alte parfumuri arabesti , dar pot varia. Intre aromele florale și cele aromatice, lemnoase sau dulci, fresh sau condimentate. In parfumuri orientale se folosesc de obicei note mai exotice și neobișnuite. Inclusiv vanilie, scorțișoară, iris, iasomie, orhidee și floare de portocale, lemn de agar(oud), ierburi aromatice, rasini, tamaie, ambra, etc. Întunecate și lemnoase, unele parfumuri tradiționale oreintale pot fi intens aromate, cu fuziuni de condimente și flori.

In Orientul Mijlociu, folosirea parfumurilor este sacră, dar folosirea celor tradiționale chiar mai mult.

Oud este substanța densă, întunecată și parfumată pe care arborele Agar o produce. Pentru a se proteja atunci când este infectată de o ciuperca numită Phialophora parasitica. De obicei descris ca fiind o aroma caldă, lemnoasă. Care variaza de la lemnos la afumat, de la dulce la fructat, intunecat.


Un alt tip de rășină aromatică. Tamaia este unul dintre ingredientele principale utilizate în majoritatea acestor parfumuri orientale.
Florile au de asemenea o poziție specială în parfumurile orientale. Cele mai des intalnite sunt iasomia, gardenia, orhideea, florile de portocal (neroli), trandafirul de Taif, lacramioarele, irisul, etc.

Există un lucru unic în ceea ce privește parfumul oriental si anume concentratiile. Parfumuri orientale, sunt parfumuri care pot fi destul de puternice atunci când nu sunt folosite cu moderație. Sunt esența reală a pasiunii. Acestea  sunt o concentratie de senzualitate pura, unde notele parfumate devin o armă de seducție.

Parfumuri orientale evocă locuri îndepărtate, necunoscute. Locuri pe care le poți descoperi doar puțin câte puțin, dar când îți arată toată frumusețea îți iau respirația.

Read more

Parfumuri Arabesti In Functie de Zodie.

Parfumuri Arabesti ( Parfumuri Orientale ) In Functie de Zodie . Semnele zodiacale sunt impartite in 4 grupuri, fiecare dintre acestea fiind caracterizat de diferite arome.

Semn de Pamant: Patchouli, Lavanda, Lamaita, Vanilie, Tutun, Vetiver,etc.

Semn de Aer: Lemn de Santal, Tamaie, Pin, Cedru, Mosc, Bergamota, etc.

Semn de Apa: Note Florale, Acvatice, Aromatice(plante aromatice), etc.

Semn de Foc: Condimente, Arome exotice, lemnoase, animalice, Lemn de Agar, Rasini (ambra, tamaie),       arome balsamice, etc.

Berbec (21.03 – 20.04)

Semn de foc.

Reprezentantivii zodiei Berbec sunt persoane directe, sarmante si sexy.Generozitatea acestora este proverbiala, uita repede ofensele primite, ceea ce ii face prietenii ideali. Sunt atrasi de arome senzuale, afrodisiace, ca si moscul alb, piper negru, tamaie, si bineinteles arome condimentate. Reprezentativii Berbec adora aromele care ii fac fericiti.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Berbec: Musk Elixir, Crystal, Incense Oro, 24 Gold

Parfumuri Arabesti pentru domnii Berbec. Oud Afgano Khaneen, Sheikh Al Shuyukh, Le Bois Noir, Oud Tabriz

Taur (21.04 – 21.05)

Semn de pamant.

Reprezentativii Taur  sunt calmi, iar echilibrul lor este imposibil de distrus. Persoane estete, care iubesc luxul si armonia. Latura lor romantica este hranita cu arta in orice forma. Reprezentativii Taur sunt impresionati de arome delicate si sofisticate. Primeaza in gusturile lor arome de trandafir, iasomie, ambra, sandalwood, bergamota.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Taur: Jumeirah, Rose Flame, Extremely Unique, Desert Storm

Parfumuri Arabesti pentru domnii Taur: Ellit, Extreme Aoud, Black Orchid, Des Tentation

Gemeni (22.05 – 21.06)

Semn de aer.

Reprezentativii  Gemeni sunt curioasi, spirituali, ingeniosi. Sunt persoane foarte active ce fascineaza cu inteligenta si cu natura lor foarte placuta. Parfumul care impresioneaza reprezentativii Gemeni are arome proaspete cu note discrete de nucsoara, narcisa, coriandru si note florale. Parfumurile cu note de lemn de santal, lichen de stejar, si stanjenel  le confera calm.

Parfumuri Dubai pentru doamnele Gemeni: Love’n Dance, Desert Storm, Green Saphire, Royal Musk

Parfumuri Arabesti pentru domni: King Oud, The Scent of Ambero, Fiero Blue, Shaghaf Oud Abyad

Rac (22.06 – 23.07)

Semn de Apa.

Reprezentativii  Rac au o personalitate versatila. Pe de o parte sunt grijulii si emotionali, iar pe de alta parte sunt seducatoari si salbatici. Parfumurile preferate de reprezentativii  Rac au arome puternice de iasomie, patchouli, ylang ylang, afine, vanilie, scortisoara, nucsoara, lotus, crin.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Rac: Dolores, Daffodils, Velvet Mood, Brown Orchid Gold Edition.

Parfumuri Arabesti pentru domnii Rac: Sheich Rich Special Edition, La Uno, Catch De Noir, Shaghaf  Oud Aswad

Leu (24.07 – 23.08)

Semn de foc.

Reprezentativii  Leu sunt persoane puternice si energice. Atractive si sarmante ,fascinante si foarte usor de recunoscut. Reprezentativii Leu sunt incantati de arome de ambra, stanjenel, garoafa, tamaie, si de asemenea de patchouli si rozmarin. Parfumul ce ii caracterizeaza este unul dinamic si elegant, de multe ori avand ca note predominante note lemnoase.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Leu: Mocha Wood, Rawnaq, The New White Oud, Jorey

Parfumuri Arabesti pentru domnii Leu. Shaghaf Oud, Ghazi Oud, Sheikh Al Shuyukh Kaneen, Diamond Oud

Fecioara (24.08 – 23.09)

Semn de pamant.

Reprezentativii Fecioara sunt pedanti si realisti, inteligenti, intuitivi si oarecum introvertiti.

Parfumul arabesc caracteristic pentru domnii Fecioara aduce in prim plan note de lemn de santal, lavanda, zambile, tutun, patchouli,  orhidee,etc,  iar cel care le incanta pe doamnele Fecioara au iz de mimoza, lemn de santal, scortisoara, vanilie,  bergamota.

Parfumuri Arabesti doamnele Fecioara: Bahrain Pearl, Violet Sapphire, Brown Orchid Rose Edition, Musk Elixir.

Parfumuri Arabesti pentru domnii Fecioara: Patchouli Night, Midnight Oud, Golden Nights, Oud Afgano Khaneen.

Balanta (24.09 – 23.10)

Semn de aer.

Reprezentativii Balanta sunt romantici si iubesc viata. Aromele dulci caracterizeaza parfumurile arabesti preferate ale Balantelor. Notele care le rasfata simturile sunt cele de margaritar, miere, tamaia de Java, zambila si violete.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Balanta: 24 Gold, Dolores, Jorey, Musk Elixir

Parfumuri Orientale pentru domnii Balanta: Ameer Al Oud Vip, Tobacco Myth, Valliance l’Origine,  The Scent Of Ambero

Scorpion 24.10 -22.11

Semn de apa.

Reprezentativii Scorpion sunt introvertiti, sentimentele si presentimentele ii conduc. Persoane pasionale si cu putere spirituala. Parfumul arabesc care ii seduce pe Scorpion este ametitor si senzual. Calitatea pentru ei este mult mai importanta decat cantitatea. Notele lor favorite sunt cele de mosc, lemn de santal, grapefruit, patchouli si vanilie.

Parfumuri Orientale pentru doamnele Scorpion: Royal Musk, Crystal, Incense Oro, Green Saphire

Parfumuri Arabesti pentru domnii Scorpion: Intense Wood, Diamond Oud, Wild Blues, Extreme Aoud

Sagetator (23.11 – 21.12)

Semn de foc. Functie Zodie

Reprezentativii Sagetator sunt liberi si indrazneti. Persoane increzatoare, optimiste si studioase. Sunt indragostite de parfumuri arabesti senzuale si elegante. Cele mai potrivite note pentru reprezentativii Sagetator sunt cele de cedru, lavanda, iasomie orientala, tamaie, balsam de Peru, citrice, ambra, etc.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Sagetator: Daffodils, Extremely Unique,  Velvet Mood, Nevada.

Parfumuri Orientale pentru domnii Sagetator: Catch De Noir, Le Bois Noir, Des Tentation, Brown Orchid Oud Edition

Capricorn (22.12 – 20.01)

Semn de Pamant. Reprezentativii Capricorn sunt caracterizati de  individualitate, precizie, in

credere .  O persoana sociabila, dar stricta cu sine. Capricornul se simte cel mai bine cand poarta parfumuri arabesti cu note reconfortante, proaspete, vii. Notele favorite sunt: iarba de vetiver, mosc, tabacco, iasomie, toscano leather, note lemnoase, lemn de agar (oud).

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Capricorn: Royal Musk, Musk Elixir, The New White Oud, Green Sapphire

Parfumuri Arabesti pentru domnii Capricorn: Midnight Oud, Oud Tabriz, Sheikh Al Shuyukh, Ellit

Varsator (21.01 – 19.02)

Semn de Aer. Functie Zodie

Reprezentativii Varsator,  spirit liber, independent si original. O persoana inventiva si indragostita de propria individualitate. Cand vine vorba de aparenta Varsatorul este strict si pedant. Parfumurile arabesti ce impresioneaza un Varsator sunt simple si elegante. Notele favorite sunt: Neroli (flori de portocal), iarba de vetiver, cedru, pin, trandafir, mandarina, bergamota.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Varsator: Rose Flame, Jumeirah , Bahrain Pearl, Love’n Dance.

Parfumuri Orientale pentru domnii Varsator: Extreme Aoud, King Oud, La Uno, Fiero Bleu

Pesti (20.02 – 20.03)

Semn de apa. Functie Zodie

Reprezentativii Pesti sunt introvertiti si foarte sensibili. Este aproape imposibil sa impresionezi persoanele Pesti, cu un parfum clasic, cea mai potrivita alegere pentru acestea fiind un parfum arabesc, delicat care sa corespunda cu personalitatea lor. Sunt impresionati de arome de coriandru, lavanda, anason, magnolia, ambra, stanjenel, violete, etc.

Parfumuri Arabesti pentru doamnele Pesti: Dolores, Desert Storm, Brown Orchid Rose Edition, Brown Orchid.

Parfumuri Arabesti pentru domnii Pesti:  Oud Afgano Khaneen, Sheich Rich Special Edition, Valliance L’Origine, Wild Blues.

Read more