Reduceri!

Parfum Oud Al Mamlika 100ml

Apa de Parfum
Marca:

159.00 lei-20% OFFLIVRARE GRATUITĂ!

Oud Al Mamlika de la Adyan Prestige 100ml Eau de Parfum. Un parfum oriental, misterios, exotic, senzual. Aroma de cedru si trandafir, tempereaza mirosul puternic, senzual de oud si mosc, indulcit cu un iz de ambra.

Stoc epuizat

Specifications

Tip Produs

Apa de Parfum

Pentru

Femei , Barbati

Size

100ml

Categorie Olfactiva

Oriental, Exotic

Tip Aplicare

Vaporizator

Descriere

Oud Al Mamlika de la Adyan Prestige 100ml Eau de Parfum. Un parfum oriental, misterios, exotic, senzual. Aroma de cedru si trandafir, tempereaza mirosul puternic, senzual de oud si mosc, indulcit cu un iz de ambra. Oud-ul este lemnul din arborele Agar. Copacii sănătoși au un lemn inodor. Cu toate acestea, unii copaci mai bătrâni se infectează cu ciuperci, după aceea se produce o oleorezină în interiorul lemnului. Pe măsură ce infecția crește, are ca rezultat o rășină întunecată foarte bogată. Rasina este distilata obtinand uleiul pur de oud. Oud Al Mamlika parfumuri arabesti originale fabricate in Emirate Arabe Unite. Livrare gratuita la comenzi peste 100 lei. Plata cu card online sau ramburs .

Oud Al Mamlika cu o cultură dezvoltata in parfumerie, tradiția araba a jucat un rol important în dezvoltarea parfumeriei europene. Condimente, rășini, acorduri lemnoase exotice, ierburi sau chiar uleiuri esențiale cu miresme animalice precum ambra sau moscul  sunt unele dintre materiile prime pe care parfumeria arabă le-a folosit în mod tradițional pentru a crea mirosuri fermecătoare. Mai mult, flori precum trandafirul, iasomia, gardenia, crinul sau florile de portocal sunt și au fost frecvent utilizate în parfumurile arabesti.

Primele utilizări ale parfumeriei sunt înregistrate încă din secolul al VI-lea. Multe familii arabe pregătesc ceea ce se numește bakhoor, un fel de tămâie care este folosită pentru a-și purifica casele. Fiecare familie are, de obicei, propriul parfum de bakhoor, deoarece pot amesteca ambra, mosc, zahăr, etc. pentru a obține o „pastă” care este uscată la soare obținând ca rezultat un bloc. Blocul este împărțit în bucăți mai mici și apoi ars, producând un fum care parfumează întreaga cameră.

Ce zici de parfumurile fine? Oud Al Mamlika cel mai obișnuit parfum oriental este format dintr-un amestec de ingrediente principale: oud, trandafiri, șofran și lemn de santal, la care pot fi adaugate condimente, ierburi aromatice si alte arome.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Parfum Oud Al Mamlika 100ml

159.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!