BAKHOUR ODORIZANT AUTO 60-70 ZILE

Karamat Collection
Marca:

15.00 lei

Bakhour odorizant auto tip bradut, oriental lemnos, infuzat cu parfumuri arabesti. Un parfum lemnos, atemporal, care va răspândi vibrații pozitive și senine pe tot parcursul călătoriei.

Stoc epuizat

SKU: KC-AUTO-BKH Categorii: ,

Specifications

Tip Produs

Odorizant Auto

Tip Aplicare

Tag

Categorie Olfactiva

Lemnos, Oriental

Descriere

Bakhour odorizant auto tip bradut, oriental lemnos, infuzat cu parfumuri arabesti. Un parfum lemnos, atemporal, care va răspândi vibrații pozitive și senine pe tot parcursul călătoriei. Notele misterioase, timide și modeste ale trandafirului de Taif sunt învăluite de oud indian intens și lemnos pentru a crea acest parfum unic. Transformati-va mașina într-o oaza de liniste cu acest parfum arabesc auto de la Karamat Collection. Agatati-l de oglinda retrovizoare ca accesoriu pentru mașina și bucurati-va de o calatorie confortabilă. Bradutul se va misca odată cu impulsul mașinii si va umple ușor spațiul din jurul tău cu parfum elegant si rafinat. Bakhour parfum pentru masina , activ pana la 60 de zile, de la Karamat Collection. Bakhour odorizant auto tip bradut demonstreaza ca viata nu este despre destinatie ci despre calatorie.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

BAKHOUR ODORIZANT AUTO 60-70 ZILE

15.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!