Catui Pentru Ars Tamaie Stil Arabesc

Accessori

95.00 lei

Catui Pentru Ars Tamaie Stil Arabesc, recipient pentru ardere Bakhoor (tamaier). . Arzator ne electric. Un decor elegant pentru casa sau biroul dvs.

LIVRARE IN 24 ORE

Specifications

size

30cm x 10cm x 10cm, Large

Pentru

Accesoriu Tamaie

Culoare

Alb, Negru, Verde

Descriere

Catui Pentru Ars Tamaie Stil Arabesc, recipient pentru ardere Bakhoor (tamaier).

Cum  se foloseste:

  1. Folosind o pereche de clesti, luati bucata de carbune, aprindeti-o cu grija la flacara. Odata aprins carbunele, asezati-l in interiorul tamaierului.

2. Adaugati o cantitate mica de bakhoor pe carbunele incins din interiorul tamaierului Mabkhara.

3. Folositi capacul pentru a acoperi, lasati fumul parfumat de Bukhoor (tamaie arabeasca) sa umple aerul din jur. Nu deschideti ferestrele larg, dar permiteti fante de ventilatie pana cand camera este saturata de parfumul purtat de fumul Bakhoor. Aroma Orientala ramane in camera si  dupa ce fumul dispare. Cadou unic, potrivit pentru orice ocazie. Un decor elegant pentru casa sau biroul dvs.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Catui Pentru Ars Tamaie Stil Arabesc

95.00 lei

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!