Reduceri!

Set Lux Suport De Ars Tamaie – Smirna

Set

117.00 lei-29% OFFLIVRARE GRATUITĂ!

Set de lux pentru ars tamaie și bakhoor, care aduce o notă de rafinament și meditație în fiecare casă. Transformați fiecare zi într-un ritual de relaxare și purificare cu acest set elegant.

Stoc epuizat

Specifications

size

Cerb 7cm, Clesti 9cm, Tava 17cm

Pentru

Casa , Birou, Masina

Descriere

Răsfăț și Relaxare în Stil Elegant. Într-o lume agitată și mereu în mișcare, găsirea unor momente de liniște și relaxare este esențială pentru echilibrul nostru mental și spiritual. Pentru acei căutători ai armoniei interioare, vă prezentăm un set de lux pentru ars tamaie și bakhoor, care aduce o notă de rafinament și meditație în fiecare casă.

Acest set este mai mult decât simplu, este o experiență de răsfăț și purificare a aerului, o aromaterapie naturală care vă înconjoară într-un val de liniște și energie pozitivă. Aromele înălțătoare ale tamaiei sau bakhoorului vor fi difuzate în spațiul dvs. cu grație și rafinament, creând o atmosferă magică de relaxare și meditație. Arderea tamaiei, bakhoor, Fumigatia un ritual vechi de secole care are puterea de a curăța nu doar aerul din jurul nostru, ci și sufletele noastre, lăsând în urmă o senzație de prospețime și claritate.

Setul Contine:

  • 1 buc. tava din metal auriu, cu un design elegant si simplu.
  • 1 buc. suport de ars tamaie-bakhoor\ mabkhara, în formă de scoică din metal auriu. Cu detalii filigranate subtile și o închidere decorată cu perla și lănțișor, această piesă este nu doar funcțională, ci și o operă de artă în sine.
  • 1 buc. clesti din metal auriu cu design elegant si simplu.
  • 1 buc. decoratiune in forma de cerb din metal auriu care aduce în casa dumneavoastră energia naturii și simbolizează grăția și înțelepciunea.

Transformați fiecare zi într-un ritual de relaxare și purificare cu acest set elegant și rafinat, care vă aduce bucurie și armonie în viața de zi cu zi.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Set Lux Suport De Ars Tamaie - Smirna

117.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!