Reduceri!

Suport De Ars Oud Si Tamaie

Lux Edition

75.00 lei 79.00 lei-21% OFF

Mabkhara, catui confecționat cu măiestrie din metal auriu și sticlă, cu un aspect luxuriant și sofisticat. Cu acest produs, veți putea crea o atmosferă relaxantă și luxuriantă în casa dumneavoastră.

LIVRARE IN 24 ORE
SKU: Catui_Dubai Categorii: ,

Specifications

size

12cm x 10cm

Pentru

Casa , Birou, Masina

Style

1 Palmier, 3 Palmieri

Descriere

Mabkhara, catui confecționat cu măiestrie din metal auriu și sticlă, cu un aspect luxuriant și sofisticat. Designul arabesc, împreună cu elementul de decor in forma de palmier din metal auriu, adaugă un farmec exotic și rafinat produsului. Capacul suportului de ars tamaie-bakhoor este decorat cu elemente filigran, iar cristalul său strălucitor completează cu grație ansamblul. Mabkhara\catui cu palmier nu doar servește scopul practic de a arde tamaie-bakhoor, ci și adaugă o notă distinctă de frumusețe în orice încăpere. Cu acest produs, veți putea crea o atmosferă relaxantă și luxuriantă în casa dumneavoastră, oferind un sentiment de rafinament și mister inspirat din cultura arabă.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Suport De Ars Oud Si Tamaie

75.00 lei 79.00 lei

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!