Reduceri!

Suport De Ars Tamaie Sau Oud

Casa Si Birou

59.00 lei-34% OFF

Suport de ars tamaie, Oud fabricat din compozit de excepție, de culoarea lemnului, rotund. Poate fi folosit la ardere tamaie, bakhoor, conuri parfumate. Cu aceasta Mabkhara, vei crea o atmosferă magică în casa ( birou ) ta.

Stoc epuizat

Specifications

size

7.5cm x 8cm

Pentru

Casa , Birou, Masina

Descriere

Suport de ars tamaie, Oud ( Mabkhara, tamaier, catui, suport de ars ), este un obiect cu o semnificație profundă în cultura arabă. Folosit pentru a arde tamaie, bakhoor, acest suport transformă o simplă acțiune cotidiană într-o experiență specială. Fabricat din compozit de excepție, de culoarea lemnului, rotund. Forma sa rotumda și tăieturile în stil arabesc sunt detalii deosebite care nu fac altceva decât să îmbunătățească estetica sa unică.

Poate fi folosit la ardere tamaie, bakhoor, conuri parfumate. Cu aceasta Mabkhara, vei crea o atmosferă magică în casa ta, în care misterul și eleganța orientală se întâlnesc într-o simfonie vizuală și olfactivă deosebită. Shop Dubai Aromas livrare gratuita la comenzi peste 100 lei.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Suport De Ars Tamaie Sau Oud

59.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!