Reduceri!

Suport De Ars Tamaie Arabeasca

Casa Si Birou

59.00 lei-34% OFF

Suportul de ars tamaie arabeasca- bakhoor este o piesă simplă, dar rafinată, care se remarcă prin designul său modern și culoarea de lemn maron.

Stoc epuizat

SKU: Catui-Stea Categorii: ,

Specifications

size

10cm x 7cm

Pentru

Casa , Birou, Masina

Descriere

Fabricat cu atenție din compozit de calitate, suportul de ars tamaie arabeasca- bakhoor este o piesă simplă, dar rafinată, care se remarcă prin designul său modern și culoarea de lemn maron. Baza în formă de stea adaugă o notă de magie și semnificație specială întregului produs, iar capacul cu detalii arabesti decupate completează cu eleganță ansamblul. suport de ars bakhoor, mabkhara nu doar servește scopul practic de a arde tamaia și bakhoor, ci adaugă o notă de frumusețe și rafinament în spațiul dumneavoastră. Mabkhara, catui in stil arabesc in forma de stea este un companion perfect pentru momentele de relaxare și contemplare.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Suport De Ars Tamaie Arabeasca

59.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!