Reduceri!

Lumanare Parfumata Patchouli 40 Ore

Ceara Naturala
Marca:

63.00 lei-20% OFF

Lumanare Parfumata Patchouli Ceara Naturala cu aroma de pamant si mosc, întunecate, dar usor dulci. Intens, dar niciodată coplesitor, acest parfum evoca miresme ale solului dupa o ploaie de primavara.

Stoc epuizat

SKU: KC-170-PTC Categorii: , , ,

Specifications

size

170gr / 40 Ore

Tip Produs

Lumanare Parfumata

Pentru

Casa , Masina

Categorie Olfactiva

Lemnos

Tip Aplicare

Ardere

Descriere

Lumanare Parfumata Patchouli Ceara Naturala. Pentru o lunga perioada de timp, funcția principala a lumanarilor a fost de a aduce lumina. În zilele noastre, acestea sunt folosite ca accesoriu interior care aduce o nota decorativa și personala acasa. Preferata fiind lumanarea parfumata. Efectul liniștitor pe care îl au lumanarile se bazează pe modul în care creierul proceseaza mirosurile. Mirosul lumanarilor parfumate stimuleaza sistemul nostru limbic, partea creierului care găzduiește memoria și emoțiile noastre. Hormonii precum serotonina și dopamina pot fi produsi pentru a ajuta la imbunatatirea dispozitiei. Arderea unei lumanare parfumata acasa este o modalitate extrem de simpla de a difuza. Un parfum plăcut în casa sau apartamentul nostru și de a ne simți bine.

Parfumul casei tale este personal si iti aduce confort și încredere. Transforma atmosfera casei tale cu strălucirea unei lumanari parfumate aprinse și învaluieste-ti casa cu un parfum arabesc, elegant. Creaza o atmosfera calda. Primitoare și parfumata cu lumanarile noastre parfumate Karamat Collection. Fiecare colectie de lumanari parfumate are nevoie de patchouli pur. Completati-va colectia cu eleganta noastra lumanare parfumata Patchouli. Una dintre cele mai populare arome în parfumurile orientale, Patchouli te imbata cu aroma de mosc si pamant, întunecate, dar usor dulci. Intense, dar niciodată coplesitor. Acest parfum evoca miresme ale solului dupa o ploaie de primavara. lumanare parfumata / Scented Candels .

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Lumanare Parfumata Patchouli 40 Ore

63.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!