Reduceri!

Bakhour Odorizant Pentru Textile si Ambient 500ml

Parfum Pentru Casa
Marca:

49.00 lei-17% OFF

Bakhour Odorizant Pentru Textile si Ambient ( casa – camera – masina ) 500ml, un miros lemnos floral. Notele misterioase, timide și modest, ale trandafirului de Damasc sunt învăluite de oud indian adânc și lemnos pentru a crea acest parfum unic.

Stoc epuizat

Specifications

size

500ml

Tip Produs

Odorizant Pentru Casa

Pentru

Casa , Masina

Categorie Olfactiva

Floral, Lemnos

Tip Aplicare

Spray

Descriere

Bakhour Odorizant Pentru Textile si Ambient 500ml, un miros lemnos floral. Notele misterioase, timide și modest, ale trandafirului de Damasc sunt învăluite de oud indian adânc și lemnos pentru a crea acest parfum unic.

CUM folositi Parfum de Camera?

Rotiti capul de pulverizare de la OPRIT, la alegerea dorita fie SPRAY, fie abur. Pulverizati pe tesaturi – apoi lasati sa se usuce. O singura pulverizare este de lunga durata. Va rugam sa retineti ca acestea sunt produse de inalta calitate, astfel încat parfumurile dureaza mult timp pe tesatura.

UNDE folositi Parfumuri de Camera?

FOLOSITI pe tesaturi greu de spalat, cum ar fi draperii, perdele, covoare, canapele, fotolii, lenjerie de pat, genti de gimnastica, flori artificiale si multe altele. NU UTILIZATI pe tesaturi precum matase, piele de caprioara și piele.

CAND il folositi?

Este instrumentul ideal pentru rutina zilnica de curatare. Bakhoor, Parfum pentru casa cu miros lemnos floral, de la Karamat Collection Parfumuri arabesti .

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Bakhour Odorizant Pentru Textile si Ambient 500ml

49.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!