Reduceri!

Set Aromaterapie Naturala Aromafume Vas Ceramica

Perfect PT. Birou Fara Fum
Marca:

69.00 lei-22% OFF

Set aromaterapie naturala aromafume vas ceramica suport pentru ars bakhoor-tamaie arabeasca. Acest set este ideal pentru iubitorii de bakhoor, care doresc mirosul de bakhoor la birou, sau in orice spatiu inchis, si nu doresc mult fum.

Stoc epuizat

Specifications

Pentru

Casa , Birou, Masina

size

30gr, Vas 10cm x 10cm

Categorie Olfactiva

Lemnos

Descriere

Set aromaterapie naturala aromafume vas ceramica suport pentru ars bakhoor-tamaie arabeasca, o bijuterie olfactivă și decorativă care nu doar îmbogățește spațiul, ci aduce și o adâncime culturală și spirituală în viața de zi cu zi.

Acest set este ideal pentru iubitorii de bakhoor, care doresc mirosul de bakhoor la birou, sau in orice spatiu inchis, si nu doresc mult fum. Spre deosebire de arderea clasica de bakhoor pe carbune incins, arderea in acest vas suport aromaterapie de ceramica, se efectueaza cu lumanare de tip pastila.

Bakhoor-tamaia arabeasca, un ingredient esențial în aromaterapie este recunoscută pentru proprietățile sale de purificare și armonizare a atmosferei. Arderea lentă eliberează arome naturale învăluitoare ce aduc o senzație de liniște și echilibru interior.

Cum se utilizeaza: – se aseaza lumanarea de tip pastila in spatiul dedicat si se aprinde. ***Pentru rezultate optime pentru acest vas aromaterapie de ceramica se foloseste lumanare tip pastila inalta\cu ardere de 8 ore.

  • Se pune 1 lingurita de bakhoor Anbari in interiorul vasului.
  • Se aseaza vasul de aromaterapie in locul dorit de tine.
  • Rasfata-te cu aromele orientale timp de minimum 4 ore, pana se termina lumanarea.

Setul contine:

  • 1 buc.vas suport aromaterapie pentru ars bakhoor-tamaie arabeasca.
  • 1 buc. bakhoor Anbari 30gr., un miros lemnos ambrat. Așchii de lemn de oud infuzate cu uleiuri esentiale parfumate și amestecate cu alte ingrediente naturale (arome de mosc, arome de ambra, arome de oud si arome de tamaie)

Set aromaterapie naturala aromafume vas ceramica pentru ars bakhoor-tamaie arabeasca, este o invitație la o călătorie a simțurilor și a spiritului, oferind o experiență profundă și autentică a aromelor bogate și a beneficiilor terapeutice ale acestui ritual vechi.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Set Aromaterapie Naturala Aromafume Vas Ceramica

69.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!