Reduceri!

Parfum Arabesc Ambre Mabrouk 75ml

Apa de Parfum
Marca:

111.00 lei-20% OFFLIVRARE GRATUITĂ!

Parfum Arabesc Ambre Mabrouk, oriental lemnos. este o capodoperă progresivă care atinge cea mai mare parte a ceea ce ar cuprinde o versiune stilizată a ambrei și a vaniliei.

Stoc epuizat

Specifications

size

75ml

Tip Produs

Apa de Parfum

Pentru

Barbati, Femei, unisex

Categorie Olfactiva

Lemnos, Oriental

Tip Aplicare

Vaporizator

Descriere

Parfum Arabesc Ambre Mabrouk, miros oriental lemnos. Fascinant cu siguranta, ca o catifea de lux de culoare neagra, intunecat si urban, sofisticat, aduce in prim plan acel tip de caldura exotica si eleganta mistica tipica parfumurilor arabesti. Parfum oriental deschide spectacolul cu o aroma delicioasa de mandarine si mere rosii. Rapid inlocuita pe scena de acorduri puternice de piele, sustinute de mirosuri de violete din notele de mijloc. Tonuri de ambra îmbrățișate de măr dulce și delicatele violete. Lemnos și usor afumat, parfumul este domolit de aromele calde de vanilie care intensifica experiența și încălzește sufletul. Ambra si Vanilia sustinute de trandafirul de piatra si de lemnul de stejar din notele de baza desavarsesc un parfum intense, sofisticat.

Parfum Arabesc Ambre Mabrouk , este o capodoperă progresivă care atinge cea mai mare parte a ceea ce ar cuprinde o versiune stilizată a ambrei și a vaniliei. Experimental și expresionist, concentrat și deliberat provocator. Ambre Mabrouk, Shop parfumuri arabesti de la Karamat Collection.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Parfum Arabesc Ambre Mabrouk 75ml

111.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!