Parfumuri Arabesti Orientale

Curiozitati despre parfumuri arabesti

attar dubai aromas

Parfumurile au fost o parte esențială a culturii umane de secole. Industria parfumurilor a evoluat de-a lungul timpului, diferite regiuni din lume contribuind la profilurile lor unice de miros.O astfel de regiune care a atras atenția în ultimii ani pentru parfumurile sale distinctive este Orientul Mijlociu, cu binecunoscutele parfumuri arabesti. Aceste parfumuri câștigă popularitate în întreaga lume datorită aromelor unice și calității excepționale. În acest articol, vom explora diferențele dintre parfum arabesc și parfum frantuzesc.

Originea parfumurilor arabesti.

Parfumurile arabesti au o istorie lungă și bogată care datează din cele mai vechi timpuri. Vechii egipteni au folosit parfumuri pe scară largă, cu dovezi ale utilizării lor datând de peste 4.000 de ani. Perșii și arabii au contribuit, de asemenea, în mod semnificativ la dezvoltarea parfumurilor. În timpul Epocii de Aur islamice, lumea arabă a adus contribuții semnificative în lumea parfumeriei. Ei au creat parfumuri folosind ingrediente naturale, cum ar fi flori, ierburi și condimente și și-au perfecționat tehnicile de-a lungul timpului pentru a produce parfumuri de înaltă calitate.

Caracteristici parfum arabesc.

Parfumurile arabesti sunt cunoscute pentru aromele lor exotice, de lungă durată. Care evocă un sentiment de lux și rafinament. Sunt adesea compuse din ingrediente naturale. Cum ar fi arome de oud, trandafir, ambra, mosc, arome de vanilie, lemn de santal, condimente. Aceste parfumuri sunt puternice, cu un nivel ridicat de concentrare, ceea ce înseamnă că durează mai mult pe piele decât alte tipuri de parfum. În plus, parfumurile arabesti sunt si pe bază de ulei (attar, ulei concentrat de parfum, esenta de parfum) ceea ce le face ideale pentru persoanele cu piele sensibilă.

Procesul de fabricare al parfumurilor arabesti.

Procesul de realizare este unul complex și complicat. Care necesită multă îndemânare și răbdare. Parfumierii încep prin a selecta ingredientele. Pe care doresc să le folosească și apoi le amestecă în proporțiile corecte. Pentru a obține parfumul dorit. Apoi lasă amestecul să se maturizeze timp de câteva luni. Pentru a permite aromelor să se amestece și să creeze un miros unic. În cele din urmă, filtrează amestecul pentru a îndepărta orice impurități și îmbuteliază parfumul.

Diferențele dintre parfumurile arabesti și parfumurile frantuzesti.

În timp ce atât parfumurile arabesti, cât și cele frantuzesti sunt renumite pentru calitatea și complexitatea lor, există câteva diferențe cheie între cele două.

Ingrediente.

Diferența principală dintre parfumurile arabesti și cele frantuzesti sunt ingredientele folosite. Parfumurile arabesti se bazează în mare măsură pe ingrediente naturale, cum ar fi oudul, trandafirul, ambra, lemnul de santal, tamaia, iasomia, moscul. În schimb, parfumurile frantuzesti folosesc o combinație de ingrediente naturale și sintetice. În timp ce ingredientele naturale sunt în general considerate superioare celor sintetice, ingredientele sintetice sunt adesea folosite pentru a obține un profil de miros mai precis.

Concentraţie.

Parfumurile arabesti  sunt de obicei mai concentrate decât parfumurile frantuzesti. Aceasta înseamnă că au un procent mai mare de uleiuri esentiale, făcându-le mai puternice și mai durabile. În schimb, parfumurile frantuzesti au o concentrație mai mică de uleiuri esentiale, făcându-le mai subtile și potrivite pentru purtarea zilnică.

Profilul parfumului.

Parfumurile arabesti sunt cunoscute pentru aromele  lor bogate, exotice și luxoase. Au adesea note calde, picante și lemnoase care evocă imagini ale deșertului arab. Parfumurile franțuzești, pe de altă parte, sunt cunoscute pentru aromele lor delicate, florale și proaspete. Acestea au adesea note ușoare, citrice și fructate care evocă imagini ale peisajului rural francez.

Ambalaj.

Parfumurile arabesti sunt ambalate adesea în sticle decorative care sunt concepute pentru a fi expuse. Sunt adesea realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi cristalul sau aurul, iar ambalajul reflectă luxul și rafinamentul parfumului din interior. Parfumurile franțuzești, pe de altă parte, vin adesea în sticle simple și elegante, care se concentrează mai degrabă pe parfum în sine decât pe ambalaj.

Concluzie.

Parfumurile arabesti reprezintă o contribuție unică și valoroasă la lumea parfumurilor. Aromele bogate, persitente incanta si cel mai pretentios iubitor de parfumuri.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.