Fără categorie

Difuzor, Parfum De Camera / Casa Cu Floare Sola

Difuzor De Arome Cu Floare Sola Oud Purple 100ml

Improspateaza-te, relaxeaza-te, elibereaza-ti mintea cu parfumul pentru casa cu floare Sola. Parfumul nu este doar accesoriul de nelipsit al fiecarei persoane, dar este si un bun remediu de a scapa de stesul cotidian, de o zi incarcata la birou. In confortul tale, a “spatiului tau” relaxeaza-te si rasfata-te cu arome arabesti si un décor deosebit cu parfumul pentru camera cu floare Sola.

Ce este floarea Sola?

Florile din lemn Sola (sau shola) sunt o alternativa ecologica și durabila la florile taiate. Fabricate din lemnul regenerabil al unei plante de mlastina (nu tapioca sau manioc, așa cum este de obicei înțeles greșit), florile din lemn de sola sunt create pentru a fi similare cu cele reale si dureaza o vesnicie. Florile de lemn sola (sau „shola”) sunt facute  manual dintr-o planta numita Aeschynomene asperas. O planta salbatica care creste in zonele mlastinoase.

Cum se fac florile Sola?

V-am spus deja de unde provine lemnul, dar cum sunt create de fapt florile?

Fiecare floare este alcatuita din petale care sunt taiate manual din foile. Delicate de lemn de Sola și apoi combinate pentru a crea flori frumoase, realiste. Este un proces manual care nu poate fi mecanizat. Florile noastre sunt realizate manual individual, în loturi mici, de artizani priceputi.

Floarea  Sola în sine nu are miros. Floarea este atasata sticlei de parfum cu ajutorul unei sfori speciale pentru a absorbi parfumul arabesc si difuza mirosul ca aromaterapie. Petalele lemnoase ale florilor vor absorbi rapid parfumul din recipient, petalele florilor se vor deschide complet in 48 de ore,  si vor lua chiar si culoarea lichidului in aproximativ 5 zile. Petalele vor raspandi apoi parfumul în aer prin evaporare. Prin urmare, viteza de evaporare poate varia în functie de conditiile de mediu, cum ar fi temperatura, umiditatea, etc. Deoarece petalele de lemn pot mentine parfumul o perioada indelungata, va puteti bucura în continuare de parfum pentru ceva timp dupa ce sticla de parfum arabesc este golita.

Florile Sola sunt eficiente în difuzarea de arome arabesti, oferind o suprafata de evaporare mai mare decat alte materiale de difuzare, cum ar fi betisoarele de stuf.  O singura floare poate acoperi confortabil un spatiu mai mare. Decoreaza-ti spatiul si ambientul cu parfumuri arabesti pentru casa Karamat, arome exotice, orientale, rafinate, difuzate de florile de Sola. Este un decor interior ideal pentru orice casa, birou, gym, salon, etc si un cadoul perfect pentru a iti surprinde apropiatii.

Shop Dubai Aromas iti ofera parfumuri arabesti pentru casa cu Floare Sola, destinde atmosfera cu:

  • Difuzor de arome arabesti cu Floare Sola, Musc Tahara. Pentru iubitorii dearome proaspete, tari, usor cremoase. Un parfum arabesc creat din uleiuri esentiale naturale cu miros oriental, floral, cu acorduri pure de mosc Tahara.
  • Difuzor de arome arabesti cu Floare Sola, Bouquet Royal. Pentru iubitorii de arome puternice de trandafir si vanilie. Un parfum arabesc creat din uleiuri esentiale naturale cu miros  floral oriental, cu arome de trandafir de Taif, lemn de cedru si vanilie.
  • Difuzor de arome arabesti cu Floare Sola, Cedre de L’ Atlas. Pentru iubitorii de arome lemnoase, rasinoase. Un parfum arabesc creat din uleiuri esentiale naturale cu miros lemnos, arome puternice de cedru si rasini.
  • Difuzor de arome arabesti cu Floare Sola, Musc D’Orient. Pentru iubitorii de arome orientale, tari, usor dulcegi, intunecate, arome condimentate de mosc si vanilie. Un parfum arabesc creat din uleiuri esentiale naturale cu miros oriental, floral. Un amestec  de arome orientale si mosc.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.