Difuzor Auto Cu Esenta de Parfum Pentru Masina

Tabac - Mosc 2 Variante

79.00 lei

Difuzor Auto Cu Esenta de Parfum Pentru Masina medalion de inox floare mandala, 5paduri, 1 esență de parfum 10 ml, Tobacco Tonka Beans sau Sugar Musk.

LIVRARE IN 24 ORE
SKU: Inima Categorie:

Specifications

size

1 clip 30mm – 5 paduri – 10ml Esenta de Parfum

Pentru

Masina

Categorie Olfactiva

Sugar Musk, Tobacco Tonka Beans

Descriere

De ce să nu transformi fiecare călătorie cu mașina într-o experiență plină de prospețime și armonie? Astăzi, vă prezentăm un accesoriu inovativ și elegant, menit să îmbunătățească fiecare moment petrecut în automobilul tău.

Încântă-ți simțurile cu Eleganța Aromelor Orientale în Mașina Ta folosind noul Difuzor Auto cu Esență de Parfum. Cu un design inovator, acest Odorizant Auto nu numai că adaugă un plus de eleganță interiorului mașinii tale, ci îți oferă și o modalitate practică și eficientă de a te bucura de aromele preferate în timpul călătoriilor.

Setul Difuzor Auto cu Esență de Parfum conține:

  • 1 buc. Clips cu medalion de inox inima cu orificiu pentru disc. Diametru medalion app. 30mm
  • 5 discuri colorate din fetru, menite să poarte esența de parfum. Aceste discuri absorb esența de parfum și o eliberează treptat în spațiul mașinii tale, creând o atmosferă plăcută și relaxantă. Discurile pot fi schimbate pentru a folosi o altă esență de parfum sau pentru a varia aroma în funcție de preferințe.
  • 1 esență de parfum de cea mai înaltă calitate, cu un volum de 10 ml, pentru a te bucura de aroma ta preferată pentru o perioadă îndelungată. Esențele disponibile pentru acest Odorizant Auto sunt Tobacco Tonka Beans, cu un miros oriental de tabac, și Sugar Musk, cu un miros oriental dulce și moscat.

Mod de utilizare: Introdu în orificiul medalionului un disc de fetru pe care ai aplicat anterior esența de parfum. Prin intermediul clipsului, montează-l pe un orificiu de aerisire. Porniți sistemul de ventilație al mașinii pentru a difuza aromele în spațiu.

Difuzor Auto cu Esență de Parfum este prezentat într-o cutie neagră elegantă, cu capac transparent, perfectă pentru a surprinde persoanele dragi sau pentru a-ți răsfăța propriile simțuri.

Cu un design elegant și posibilitatea de a alege aroma persistentă care îți place, acest odorizant auto va însoți fiecare călătorie cu prospețime și rafinament. Îmbunătățește-ți rutina zilnică cu o notă de aromaterapie, disponibilă la Shop Dubai Aromas.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Difuzor Auto Cu Esenta de Parfum Pentru Masina

79.00 lei

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!