Suport De Ars Pentru Tamaie – Catui – Tamaier

Metal

Suport de ars tamaie din Metal, Catuie model inspirat de faimoasele oua Fabege, recipient pentru ardere Bakhoor (Tamaiere). Livrare rapid.

SKU: SDA-MTL Categorii: ,

Specifications

size

Inaltime 13cm

Pentru

Casa , Birou, Masina

Tip Produs

Metal

Descriere

Suport de ars tamaie din Metal, Catuie model inspirat de faimoasele oua Fabege, recipient pentru ardere Bakhoor (Tamaiere). Un model elegant, rosu cu inesertii florale aurii, un décor potrivit pentru casa dvs.

Cum se foloseste:

  • 1.Folosind o pereche de clesti, luati bucata de carbune, aprindeti-o cu grija la flacara. Odata aprins carbunele, asezati-l in interiorul tamaierului.
  • 2.Adaugati o cantitate mica de bakhoor pe carbunele incins din interiorul tamaierului.
  • 3. Folositi capacul pentru a acoperi, lasati fumul parfumat de Bakhoor (tamaie arabeasca) sa umple aerul din jur.

Nu deschideti ferestrele larg, dar permiteti fante de ventilatie pana cand camera este saturata de parfumul purtat de fumul Bukhoor. Aroma orientala ramane in camera si dupa ce fumul dispare. Cadou unic, potrivit pentru orice ocazie. Un decor elegant pentru casa sau biroul dvs.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!