Suport De Ars Tamaie Stil Arabesc Mabkhara

Accessori

59.00 lei

Suport de ars tamaie din Metal, Mabkhara in stil arabesc, recipient pentru ardere Bakhoor (tamaier). Livrare gratuita la comenzi peste 100 Lei .

LIVRARE IN 24 ORE

Specifications

size

18cm x 7cm, Mediu

Pentru

Accesoriu Tamaie

Culoare

Alb, Negru, Turcoaz

Descriere

Suport de ars tamaie din Metal, Mabkhara in stil arabesc, recipient pentru ardere Bakhoor.

Cum  se foloseste:

  1. Folosind o pereche de clesti, luati bucata de carbune, aprindeti-o cu grija la flacara. Odata aprins carbunele, asezati-l in interiorul tamaierului.

2. Adaugati o cantitate mica de bakhoor pe carbunele incins din interiorul tamaierului.

3. Folositi capacul pentru a acoperi, lasati fumul parfumat de Bukhoor (tamaie arabeasca) sa umple aerul din jur. Nu deschideti ferestrele larg, dar permiteti fante de ventilatie pana cand camera este saturata de parfumul purtat de fumul Bakhoor. Parfumul ramane in camera si  dupa ce fumul dispare. Cadou unic, potrivit pentru orice ocazie. Tamaier un decor elegant pentru casa sau biroul dvs.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Suport De Ars Tamaie Stil Arabesc Mabkhara

59.00 lei

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

PARFUMURI
PRODUSE
MARCI

0747064444 - 0759010309

Added to wishlist!