Lumanari Parfumate Naturale 1001 Nuits 40 Ore

Ceara Naturala
Marca:

79.00 lei

Lumanari Parfumate Naturale 1001 Nuits o noapte întunecata, o aventura care se ascunde în jurul fiecărui colt. Misterele străvechi ale Orientului, povestite prin oud exotic și esente orientale florale, arome de lavanda, trandafiri, tamaie si boabe de tonka.

Stoc epuizat

SKU: KC-170-1001 Categorii: ,

Specifications

size

170gr / 40 Ore

Tip Produs

Lumanare Parfumata

Pentru

Casa , Masina

Categorie Olfactiva

Floral, Oriental

Tip Aplicare

Ardere

Descriere

Lumanari Parfumate Naturale 1001 Nights pentru o lunga perioada de timp, funcția principala a lumanarilor a fost de a aduce lumina. În zilele noastre, acestea sunt folosite ca accesoriu interior care aduce o nota decorativa și personala acasa, preferata fiind lumanarea parfumata. Efectul liniștitor pe care îl au lumanarile se bazează pe modul în care creierul proceseaza mirosurile. Mirosul lumanarilor parfumate stimuleaza sistemul nostru limbic, partea creierului care găzduiește memoria și emoțiile noastre. Hormonii precum serotonina și dopamina pot fi produsi pentru a ajuta la imbunatatirea dispozitiei. Arderea unei lumanari parfumate acasa este o modalitate extrem de simpla de a difuza un parfum plăcut în casa sau apartamentul nostru și de a ne simți bine. Parfumul casei tale este personal si iti aduce confort și încredere.

Transforma atmosfera casei tale cu strălucirea unei lumanari parfumate aprinse și învaluieste-ti casa cu un parfum arabesc, elegant. Creaza o atmosfera calda, primitoare și parfumata cu lumanarile noastre parfumate Karamat Collection Parfumuri Arabesti. Incearca Lumanari Parfumate Naturale 1001 Nuits , o noapte întunecata, o aventura care se ascunde în jurul fiecărui colt. Misterele străvechi ale Orientului, povestite prin oud exotic și esente orientale florale, aroma de lavanda, trandafiri, tamaie si boabe de tonka. 1001 Nuits lumanare parfumata moderna si sofisticata.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Lumanari Parfumate Naturale 1001 Nuits 40 Ore

79.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!