Conuri Parfumate Backflow Set Special Lampa lui Aladin

40 Buc

89.00 lei

Conuri Parfumate Backflow Set Special Lampa lui Aladin adaugă o notă de rafinament și unicitate în orice încăpere pentru ambianță specială acasă. Setul contine:

  • 1 Suport de ars din alama, auriu, Lampa lui Aladin.
  • 1 farfuriuta suport aurie din alama,
  • 40 buc conuri backflow
LIVRARE IN 24 ORE

Specifications

size

40 Buc

Tip Produs

Palo Santo Conuri Backflow 40 Buc, Sandalwood Conuri Backflow 40 Buc

Pentru

Casa , Birou, Masina

Tip Aplicare

Ardere

Descriere

Când vine vorba de a crea o ambianță specială acasă, conurile parfumate cu flux invers sunt o alegere captivantă. Acestea nu numai că împrospătează aerul cu arome îmbietoare, ci oferă și un spectacol vizual uimitor, transformând procesul de parfumare într-o experiență completă.

Deoarece dorinta ta este totul, te rasfatam cu Conuri Parfumate Backflow Set Special Lampa lui Aladin. Suportul de ars conuri in forma de Lampa lui Aladin, auriu, confectionat din alama, cu gravuri speciale florale, pictat manual, insotit de un suport auriu din alama in forma de farfuriuta, vor crea pentru tine in timpul arderii conurilor parfumate acea atmosfera de poveste, speciala din Lampa lui Aladin.

Pe lângă experiența vizuală deosebită, conurile parfumate cu flux invers oferă și o aromă îmbietoare și persistentă. Ingredientele naturale utilizate în compoziția lor emană arome complexe și bogate, creând o atmosferă plină de prospețime și rafinament. Conurile parfumate cu flux invers sunt adesea folosite în diferite contexte, de la relaxare la aromaterapie sau pentru a crea o atmosferă specială în timpul ceremoniilor și ritualurilor. Ele pot fi utilizate acasă, în birou, în spații de yoga sau meditație, în saloane de înfrumusețare sau în centre de wellness.

Conuri Parfumate Backflow Set Special Lampa lui Aladin adaugă o notă de rafinament și unicitate în orice încăpere.

Setul contine: 1 Suport de ars din alama, auriu, Lampa lui Aladin. 1 farfuriuta suport aurie din alama, 40 buc. conuri parfumate backflow (conuri parfumate cu flux invers). Surprinde-te sp relaxeaa-te, pe tine si pe cei dragi tie cu acest cadou inedit, Conuri Parfumate Backflow Set Special Lampa lui Aladin la Shop Dubai Aromas.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Conuri Parfumate Backflow Set Special Lampa lui Aladin

89.00 lei

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!