Bukhoor Oud Al Shiyukh Aroma De Oud Malayesia

Lemnos Oriental
Marca:

37.00 lei

Bukhoor Oud Al Shiyukh așchii de lemn de agar ( agarwood ) infuzate cu uleiuri esentiale parfumate ( mosc, ambra, oud ). Bakhoor cu aroma de oud exotic din Malayesia. Fum cu aroma senzaționala. Creați o atmosferă romantică.

Stoc epuizat

SKU: KRM-BKH-SHU Categorii: , ,

Specifications

size

30gr

Tip Produs

Oud Parfumat

Pentru

Casa , Birou, Masina

Categorie Olfactiva

Lemnos, Oriental

Tip Aplicare

Ardere

Descriere

Bukhoor Oud Al Shiyukh așchii de lemn de agar ( agarwood ) infuzate cu uleiuri esentiale parfumate și amestecate cu alte ingrediente naturale ( mosc, oud amber ). Bukhoor cu aroma de oud exotic din Malayesia. O ardere lentă a acestor bucati de lemn de agar aromate generează fum cu aroma senzaționala. Creați o atmosferă romantică  cu Bakhoor de la Shop Dubai Aromas parfumuri arabesti.

Cum sa utilizati Bukhoor Oud Al Shuyukh: Se presara o cantitate mica de produs peste carbunele incins. Bakhoor-ul se foloseste în același mod în care se foloseste tamaia. Creaza o atmosfera relaxanta, cu miros rafinat, seducator, la tine acasa. O ardere lentă a acestor bucati de lemn de agar aromate generează fum cu aroma senzaționala. Arome de tamaie arabeasca, pentru a acoperi mirosurile nedorite si purificarea aerului din locuinta ta. În cultura arabă, este un gest tradițional să treci bakhoor printre oaspeți, astfel încât să-și poată parfuma părul, hainele și mâinile.

S-ar putea să-ți placă și…

TOP

Bukhoor Oud Al Shiyukh Aroma De Oud Malayesia

37.00 lei

Stoc epuizat

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Added to wishlist!