Bakhoor - Tamaie

Bakhoor ( Tamaie ) este într-adevăr o aromaterapie.

bakhoor bakhour bakhor bukhoor buhur tamaie tamaie arabeasca

Bakhoor ( Tamaie ) oud parfumat destul de elegant pentru a fi ars pentru cele mai formale ocazii.  Si totuși cel mai potrivit pentru a fi fumigat și bucurat pentru fiecare zi. Bakhoor  vă sta la dispoziție – fie pentru parfumul auto, casă și garderobă, fie pentru a obține o stare de calm și meditație prin efectul lor psihoactiv.

( Tamaie ) Oud parfumat este denumirea arabă dată bucatilor parfumate. Un amestec de ingrediente tradiționale naturale, în principal lemn agar –  oud parfumat  îmbibate în uleiuri parfumate. Si amestecate cu alte ingrediente naturale  rășini, mosc, ambra, lemn de santal, uleiuri de flori și altele).

Bakhour Oud parfumat se arde pe cărbune pentru a parfuma casa și îmbrăcămintea cu un oud parfumat bogat. Acesta este folosit în special pentru ocazii speciale precum nunți sau în perioade de relaxare. Pentru a parfuma casa sau magazinul și pentru a stimula energia pozitivă.Este tradițional în multe țări arabe să parfumezi oaspeti cu Bakhoor ca gest de ospitalitate. ( aromaterapie naturala) Este de obicei ars într-un arzător tradițional de tămâie (cunoscut și sub numele de Mabkhara) folosind cărbune de lemn sau discuri și brichete de cărbune.

Care sunt avantajele Bakhoor ? Cumpara Acum

Bukhoor oud parfumat  este adesea asociat cu capacitatea sa de a crea calm în sistemul nervos. Capacitatea sa de a cultiva focalizarea și vigilența atunci când este utilizat. Efectul pozitiv pe care îl dă atunci când este utilizat în mod regulat. Bakhoor este într-adevăr o aromaterapie.

Aromatizant interior Beneficiile care sunt implicate ( oud parfumat ) sunt vaste, de la psihoactiv și spiritual, la terapeutice și medicinale. Rețineți că informațiile pe care le distribuim mai jos sunt doar pentru informațiile dvs. generale. Calmează corpul, elimină energiile distructive și negative.  Oferă conștientizare sporită.  Reduce frica, invocă un sentiment de vigoare și armonie. Imbunătățește funcționalitatea mentală.  Este extrem de eficient pentru meditație, iluminare, aducând liniște și relaxare profundă

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.