Parfumuri Arabesti Orientale

Brand-ul de parfumuri arabesti Khaneen – Parfum Arabesc Musk Elixir

Brand-ul de parfumuri arabesti Khaneen si-a propus inca de la inceputul activitatii sa uimeasca publicul prin mirosuri arabesti intense.

Brand-ul de parfumuri arabesti Khaneen si-a propus inca de la inceputul activitatii sa uimeasca publicul prin mirosuri arabesti intense. Ce au o longevitate indelungata si scot la iveala cele mai puternice sentimente ale celui ce le poarta. Una dintre creatiile Khaneen, parfum arabesc Musk Elixir are la baza nuante pudrate de ambra, trestie de zahar si, bineinteles, mosc. Se introduce cu note usor amarui, citrice de bergamota, sofran si mosc. Povestea urmand sa se continue cu notele de mijloc ce aduc in prim plan eleganta iasomiei de Sambac, savoarea mirosului de neroli si al celui de mosc.

Aromele pe care le consideram placute, nu numai ca ne transpun intr-o lume de basm. O lume pe care o consideram ideala, ci ne ajuta sa imbunatatim multe aspecte din viata noastra. In primul rand, un parfum arabesc pe care l-ai ales este cel care iti completeaza outfit-ul. Cunoscuta fraza „dress to express” a devenit „use perfume to express”. De ce? Parfumul pe care tu il utilizezi este echivalent copertii unei carti. Spune ceea ce este mai important despre tine, dezvaluie o parte semnificativa a personalitatii tale. Insa nu doar ce transmiti conteaza. In lumea creatorilor de parfumuri arabesti, primordial este modul in care tu te simti, si beneficiile pe care ti le aduce un miros atunci cand il aplici pe piele.

Ti s-a intamplat ca starea sa iti fie imbunatatita in momentul in care ai pulverizat un parfum arabesc preferat? Un miros placut. O stare de bine accentuata. O emotie exprimata si o personalitate conturata. Aici intervine Musk Elixir de la Khaneen Perfumes. Chimia absolut uimitoare a ingredientelor pe care le are, controlata de un siaj puternic, intervine drept un shot de incredere in sine in momentul in care il pulverizezi, de aici si nivelul crescut de serotonina. Aroma de iasomie de Sambac scoate la iveala un nivel ridicat de eleganta, transmitand astfel pasiune. Arome orientale de ambra, mosc si sofran contureaza partea mai intunecata a parfumului arabesc, si anume cea lemnoasa.

Nu uita sa il incerci. Spune-ne, care este efectul pe care il are asupra ta? Ai gasit un parfum arabesc care sa te completeze cu adevarat? Dubai Aromas.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.