Parfumuri Arabesti Orientale

Parfum Arabesc Amintiri!

parfumuri arabesti dubai aromas

O aroma de oud, mosc, ambra, o savoare, un parfum arabesc ce scrie povesti…Parfumuri arabesti…te transpun intr-o cu totul alta lume, trasand un orizont intre tine si realitate. Iti conduc spiritul spre lumea amintirilor. Creierul uman este obisnuit sa faca asocieri continu. Un gust placut te poate face sa te simti in extaz. Vederea unui obiect pe care il considerai de mult pierdut cu siguranta iti va aduce un strop de fericire. Sau poate ca ai ajuns intr-un loc in care adesea te simteai bine, automat nivelul serotoninei tale a fost modificat. Insa cand vine vorba despre mirosuri, totul ia o intorsatura fantastica.

Modul in care un parfum oriental iti poate influenta toata starea este absolut incredibil. Te-ai intrebat vreodata de ce te simti mai bine in momentul in care folosesti parfumul preferat? Sau cel putin de ce anumite mirosuri iti intensifica starea de bine? Ei bine, totul este datorita relatiei de interdependenta dintre tine, mirosul si creierul tau, mai mult, ceea ce ai stocat in el.

Amintirile joaca un rol foarte important in viata noastra, tocmai de aceea, mici stimuli precum arome de vanilie, oud, mosc, iasomie Sambac, trandafir de Taif, etc., au un impact atat de mare.

Ti s-a intamplat pana acum sa se deruleze un film al copilariei tale in momentul in care ai mirosit un parfum arabesc?

Aroma puternica de caise a parfumului arabesc Madawi iti poate aminti de zilele in care te bucurai cu toata inocenta de momentele petrecute alaturi de bunici. Primul trandafir pe care l-ai primit in dar de la o persoana draga. Ramane un moment marcant, ce reiese la iveala cu ajutorul unui parfum arabesc Opulent Oud sau Sheikh al Shuyukh. O plimbare pe strazi inmiresmate de floarea ta preferata, iasomie, a ramas parte din motivele pentru care te bucuri de viata. De aici si dorinta de a avea un parfum arabesc cu miros fin de iasomie Lamsee.

Lasa-ti amintirile sa prinda culoare pentru a mia oara cu parfumuri arabesti Dubai Aromas.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.