Beauty
Posted in

Ce Este Sapun Alep – Sapun de Dafin

sapun alep , sapun aleppo , sapun de dafin
Posted in

Sapun Alep ( aleppo ) Natural (de asemenea, cunoscut sub numele de Savon d’Alep, săpun dafin, săpun sirian, sau săpun Ghar, cuvântul arab „غار“, însemnând „dafin“). Este sapun solid, natural. Asociat cu orașul Alep, Siria Sapunul  Alep natural este clasificat ca săpun Castile. Deoarece este un săpun dur obținut din ulei de măsline si lesie. Care se distinge prin includerea uleiului de dafin.

Originea sapunului Alep nu este cunoscută. Există afirmațiicum ar fi folosire acestuia de către regina Cleopatra a Egiptului, și regina Zenobia din Siria. Procesul de fabricare de Sapun Alep natural a plecat din regiunea Levant (unde Aleppo este un oraș principal). Si a fost adus în Europa după primele cruciade.

Sapun Alep ( sapun aleppo de dafin )natural, traditional se face cu ulei de măsline, ulei de dafin boabe de (Zeit Ghar), apă și leșie. In timp ce concentrația relativă de ulei de dafin (tipic 2-25%) determină calitatea și costul săpun.

Sapunul tradițional Alep se face prin „ procesul fierbinte ”. În primul rând, uleiul de măsline este introdus într-o cuvă mare, în sol, împreună cu apa și lesia. Sub vas, există un foc subteran care încălzește conținutul pana la fierbere. Fierberea durează trei zile, în timp ce uleiul reacționează cu lesia, și apa pentru a deveni un sapun lichid gros. Uleiul de dafin se adauga la finalul procesului.

Dupa racire acest Sapun Alep ( aleppo ) Naural este tăiat în cuburi. Timpul de uscare este de la 6 luni la 1 an. In acest timp sapunul Alep trece prin mai multe modificări chimice. Conținutul liber de alcalin al săapunului  Alep(alcalinul care nu a reacționat cu uleiul în timpul saponificării ) se descompun la reacția lentă cu aerul. Conținutul de umiditate al sapunului  Alep este de asemenea redus. Ceea ce face sapunul greu și de lungă durată. Și în sfârșit, culoarea exterioară a sapunului Alep devine un maroniu pal, în timp ce interiorul rămâne verde.

Verificati Colectia Noastra de Sapun Alep

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.