Parfumuri Arabesti Orientale

Note de parfum

Note de Parfum . Parfum arabesc , parfumuri arabesti

Parfum arabesc,  este descris într-o metaforă muzicală ca având trei seturi de note.  Ceea ce face acordul acestor  parfumuri arabesti, armonios . Notele se desfășoară de-a lungul timpului, cu impresia imediată a notei de varf care duce la notele de mijloc mai adânci. Iar notele de bază apar treptat ca etapa finală. Aceste note sunt create cu atenție, prin cunoașterea procesului de evaporare a parfumului.

Note de varf : Mirosurile care sunt percepute imediat la aplicarea unui parfum. Notele de vârf constau în molecule mici, ușoare, care se evaporă rapid. Ele formează impresia inițială a unui parfum arabesc. Si, prin urmare, sunt foarte importante în vânzarea unui parfum. Exemple de note de varf includ menta, lavandă și coriandru.

Note de mijloc : Mirosul unui parfum care apare chiar înainte de disiparea notei de varf. Compușii notelor de mijloc formează „ inima ” sau corpul principal al unui parfum (parfumuri arabesti). Exemple de note de mijloc includ apa de mare, lemn de santal și iasomie.

Note de bază : Mirosul unui parfum arabesc care apare aproape la plecarea notelor de mijloc. Notele de bază și de mijloc sunt împreună tema principală a unui parfum. Notele de bază aduc profunzime și soliditate unui parfum. Compușii din această clasă de arome sunt de obicei bogate și „adânci”. Sunt percepute decât după 30 de minute de la aplicare. Exemple de note de bază includ tutun, ambra și mosc. Aromele din notele de varf și de mijloc sunt influențate de notele de bază. Invers, mirosurile notelor de bază vor fi modificate de tipurile de materiale parfumate utilizate ca note de mijloc. Producătorii care publică note de parfumuri arabesti o fac în mod obișnuit cu componentele de parfum.  Prezentate ca o piramidă de arome , folosind termeni imaginativi și abstracti pentru componentele enumerate.

Follow us on Instagram #dubaiaromas @parfumuri.arabesti

Dubai Aromas 0759010309

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.