Parfumuri Arabesti Orientale

Cum si de ce alegem un parfum arabesc diferit de la sezon la sezon.

parfumuri arabesti - parfum arabesc - parfum oriental - parfumuri orientale - parfum dubai = parfumuri dubai

Specialistii ne recomanda sa folosim arome diferite in functie de sezon. Parfumurile arabesti sunt create in general in functie de tendinte in materie de cerinte, de gust de cultura. Dar si in functie de conditiile meteorologice. In timp ce unele persoane prefera parfumuri usoare gen fresh, apa de toaleta sau chiar colonie. alte persoane au o inclinatie spre parfumurile foarte puternice, cu arome lemnoase, dulci, chiar greoaie. Cu toate acestea producatorii de parfum arabesc acorda o foarte mare importanta parfumurilor potrivite pentru sezonul cald si celor potrivite sezonului rece. Deoarece vara in general este despre activitati in aer liber. Aromele au un miros mai puternic vara decat iarna. Intensitatea unui parfum arabesc este determinata de nota de baza. Iar parfumurile sunt concepute stategic cu o nota de baza mai usoara decat cele pentru iarna.

Majoritatea iubitorilor de parfumuri arabesti au observat ca temperatura joaca un rol important in mirosul parfumului. Astfel aromele parfumului devin mult mai puternice in sezonul cald, in timp ce vremea rece le poate atenua. Pe de alta parte, in timpul iernii, aerul este mai uscat, acest factor este ineficient in dispersarea aromelor.

De aceea parfumurile de iarna sunt create cu note de baza mai grele.

Notele recomandate pentru parfumurile arabesti de vara sunt in cele cu arome florale, trandafir, iasomie, fructate, exotice. Cu arome de nuca de cocos, ananas, citrice, caise etc. Cele cu arome de mosc, arome acvatice. Lavanda sau ierburi aromatice, etc. Notele recomandate pentru parfumurile arabesti de iarna sunt in cele cu arome lemnoase, calde, gurmande, dulci orientale. Cele cu arome de condimente, ciocolata, caramel, lemn de santal, etc.

Dar cum pastram parfumul arabesc de la un sezon la altul fara sa i se deterioreze mirosul?

Este recomandat sa pastrati parfumul departe de surse de caldura. Nu este recomandat sa il pastrati de exemplu in baie. Este recomandat sa pastrati parfumul in loc intunecat.

Dar cel mai important este sa evitati oxidarea.

Cum? Luati sticla de parfum arabesc pe care ati decis sa o puneti de o parte pentru o perioada de timp. Intoarceti sticla cu pulverizatorul in jos. Pulverizati cateva pufuri, pana nu mai iese lichid. Intoarceti sticla in pozitia intiala si acoperiti cu capacul. Astfel ati eliminat tot aerul care s-a acumulat in sticla prin pompita, si deci oxidarea nu mai poate avea loc. Acum puteti sa pastrati parfumul arabesc preferat de la shop Dubai Aromas pentru mult timp fara a isi schimba mirosul.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.