Parfumuri Arabesti Orientale

Descopera psihologia parfumurilor arabesti

parfumuri arabesti dubai aromas parfumuri orientale

Chiar dacă nu orice om se naște la fel, este sigur să spunem că o majoritate se naște cu cinci simțuri intacte, gata să le ofere toate informațiile care pot fi adunate din mediul din jurul lor.

Ca oameni, ne îmbrăcăm pentru simțuri. Ne îmbrăcăm în cel mai moale material premium pe care ni-l pot oferi banii noștri. Acestea se simt destul de moi la atingere, un caracter bun pentru acest sens. Ne îmbrăcăm elegant pentru a ne asigura că oamenii din jurul nostru pot vedea cu ce fel de stil avem de-a face. Îmbrăcămintea inteligentă este de a mulțumi simțul vederii pentru oamenii care ne observă.

Simțul gustului și al auzului nu ar conta prea mult în acest caz. Hainele și încălțămintea pe care le purtați nu sunt cu adevărat comestibile, nici zbârciturile nu le fac plăcute urechii. Cu toate acestea, vizăm celălalt sens destul de mult. Simțul mirosului are potențialul de a crea sau de a sparge orice ținută purtați sau orice dispoziție pe care încercați să o setați si accesorizati cu parfumuri arabesti.

Un simț primar

Acesta este principalul motiv pentru care oamenii s-au orientat spre parfum încă din zorii civilizației. Mirosurile pe care cineva le poartă sunt minunate la evocarea diferitelor sentimente la oamenii care dau peste astfel de miresme, parfumuri arabesti. Unele parfumuri sunt grozave pentru a evoca nostalgii. Parfumul pe care îl întâlnești nu este cu adevărat mirosit de  nas. Creierul tău te va alerta cu privire la ce fel de parfum mirosi. Dacă există vreo asociere pe care ați avut-o cu acel miros înainte, creierul dvs. va face această legătură. La rândul său, aceasta va declanșa o memorie. Din acest moment cineva va decide dacă îi place de fapt un parfum sau îl urăște.

Acesta este procesul exact prin care va trece cineva când va descoperi un miros pe care l-a experimentat înainte. Acesta este modul în care cineva va asocia un anumit miros partenerului său. Dacă relația lor este bună, parfumul ar fi ceva bun pentru ei. Dacă relația lor a fost groaznică, vă puteți aștepta la o reacție negativă de la acea persoană.

Dar aceasta este doar o parte din ceea ce o persoană va decide este pe placul său. Cealaltă este doar preferința personală. Există oameni care sunt imediat opriți de mirosurile întunecate și mosc. Aceiași oameni pot fi aduși în animație ori de câte ori dau peste un miros de lămâie.

Cu excepția cazului în care sunteți deja un cunoscător al parfumurilor, mulți dintre noi nu primesc niciodată un parfum special. Totuși, procesul de a găsi unul pe care îl iubești este absolut ușor. Trebuie doar să înțelegeți cum și din ce sunt făcute aceste parfumuri arabesti. O roată de parfum ar trebui să fie locul de unde începeți. La fel ca cercul de cincimi pentru muzicieni, această roată poate fi utilizată pentru a învăța parfumurile (clasele olfactive) celor interesați și chiar pentru a va ajuta pe dvs. sa descoperiti parfumul preferat. 

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.