Parfumuri Arabesti Orientale

Șase motive pentru care ar trebui să arzi tamaie sau Bakhoor

amir al oud bakhoor

Oamenii sunt atrași de mirosuri. Aromaterapia este importantă pentru sănătate mintală și claritate. Să aruncăm o privire la utilizările și beneficiile tamaiei ( bakhoor ).

Meditaţie

Mulți oameni folosesc tamaia ( bakhoor ) în timpul meditațiilor. Tamaia este folosită si in scopuri religiose, se crede despre tamaie ( bukhoor) că sporeste gradul de conștientizare, îmbunătăteste atenția și multe altele. Tamaie are rolul de a înlocui  energia negativă cu cea pozitiva.

Ajutor pentru somn

Aceasta este o zonă imensă în care tamaia poate ajuta. Da, te relaxează, calmează anxietatea și astfel ajută la somn. Mulți oameni suferă de probleme de somn sau insomnie. Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre ei, există speranță cu aromoterapia. Tamaia oferă aromoterapiea care vă ajută să vă calmați nervii și mintea.

Medicinal

Unii oameni au descoperit că Bakhoor este oarecum medicinală. Aceasta a fost folosita ca stabilizator ai dispoziției, ajutor pentru somn, ajută la digestie și ajută creierul să crească serotonina, care este hormonul „fericirii”. Acesta este un mod natural de a ajuta la sănătatea mintală, care este în creștere în întreaga lume. Dacă există o modalitate de a vă ajuta în mod natural starea de spirit, de ce să nu o încercați?

După cum puteți vedea, Bakhour a fost folosită pentru un număr mare de lucruri. A existat de secole și va rămâne în jur secole. Tamaia  este prezentata într-o serie de mirosuri naturale și poate fi combinată pentru a oferi un miros unic. Ele pot fi combinate împreună sau puteți arde mai mult de un tip de tamaie la un moment dat pentru a combina beneficiile parfumurilor. Faceti-va timp și aflați mai multe informatii despre diversele tipuri de tamaie (bakhoor) și despre beneficiile acesteia. S-ar putea să fii surprins de toate beneficiile. 

Meditație pașnică la domiciliu

Vă puteți bucura acum de beneficiile acestei vechi tradiții în casa dvs. Colecția noastră tamaie ( incense ) va este prezentata într-o varietate de mirosuri.  Tamaia este create numai din cele mai fine esențe disponibile, fie că sunteți interesat de parfumurile florale, de lemn sau mirodenii condimentate.

Bakhour este un ritual frumos parfumat, în care chipsurile de  lemn de agar – Oud sunt înbibate în uleiuri parfumate și amestecate cu alte ingrediente naturale (rășină, ambra, mosc, lemn de santal, uleiuri esențiale și altele) și apoi sunt arse pe cărbuni in arzătoare de tamaie (bakhoor)  pentru a parfuma casa și îmbrăcămintea cu fumul său parfumat și energizant. În adunările oficiale, care implică în special familia regală, este un gest tradițional să treci Bakhoor printre oaspeți, deoarece este privit ca un semn de ospitalitate.

Bakhoor este, de asemenea, utilizat în timpul nunților tradiționale, ceremoniilor spirituale și religioase, deoarece fumul, în afară de parfumul său captivant, se spune că respinge spiritele rele. În Orientul Mijlociu, acest parfum de tamaie se utilizeaza și în magazinele comerciale pentru a atrage clienți.

Lobanul este un tip major de bakhoor, poate fi amestecat cu alte ingrediente sau vândut pur.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.