Parfumuri Arabesti Orientale

Parfum Arabesc; cum sa-l folosesti si sa-l alegi

perfumes on the table

Parfumul devine atingerea noastra personala si mirosul cu care multi oameni ne identifica. Astazi, va vom spune cum sa va alegeti bine parfumul si cum sa il utilizati, astfel incat sa fiti intotdeauna parfumati si sa mirositi bine. Parfumurile sunt articole de infrumusetare (parfum arabesc) dar si un lux pentru cei care le folosesc, un lux care merita si ne face sa ne simtim bine cu noi insine. Daca folosesti parfumuri arabesti dama sau parfumuri arabesti barbatesti te asiguram ca dupa ce pulverizezi cateva picaturi iti place ceva mai mult. Parfumurile creeaza in noi o atmosfera invaluitoare care devine timbrul nostru personal.

Un parfum identic, doua persoane diferite, miros diferit

Desi doua persoane folosesc acelasi parfum arabesc, acel parfum nu miroase niciodata la fel, acest lucru se datoreaza echilibrului pH-ului  fiecarei persoane, in functie de tipl de pH, acid, neutru sau alcalin; acelasi miros al parfumului va fi modificat si va avea propriul miros pe pielea fiecarei persoane. Ne place asta pentru ca ne place sa ne simtim unici, asa ca astazi va spunem ce aspecte sa pretuiti atunci cand alegeti un parfum si cum sa il utilizati corect.

Cum se alege un parfum?

Cand vizitezi magazinul, shop Dubai parfum, pentru a cumpara un parfum bun, principalul lucru este sa nu porti un alt parfum; deoarece acest lucru poate modifica mirosul si va poate confunda nasul. In mod regulat, atunci cand se intampla acest lucru, persoanele care participa sunt pregatite cu un recipient de cafea, astfel incat sa mirositi din nou de la zero.

Amintiti-va ca atunci cand alegeti un parfum. Este important sa va cunoasteti pe voi insiva. Stiind ce parfumuri arabesti iti plac iti poate oferi un indiciu cu privire la ceea ce cauti; fie pentru a cauta ceva similar, fie pentru ca sunteti in cautarea a ceva total diferitsi nou, ceva de genul unei noi imagini olfactive.

Atunci cand alegeti un parfum nou, idealul este sa il incercati direct pe piele. Deoarece mirosul sticlei nu este si nu va fi acelasi pe piele, va avea un miros foarte asemanator cu cel al sticlei. Dar asa cum am mentionat anterior va depinde foarte mult de ph-ul dvs. Atunci cand alegi un parfum, este bine sa te bazezi in sezonul anului in care ne aflam astfel incat sa alegiparfumul. Care merge mai mult in concordatie cu anotimpul. Chiar daca nu crezi ca exista parfumuri specifice pentru fiecare sezon al anului si chiar pentru zi si pentru noapte. Asa ca mediteaza ce tip de parfum cauti, astfel incat atunci cand alegi sa o faci foarte bine. Incearca parfumuri arabesti. Alege sa simti pe pielea ta mirosul puternic si totusi suav si delicat al acestor parfumuri.

Cum sa-l utilizati?

Acest pas este cunoscut separat de multi oameni. Dar adevarul este ca multe greseli se fac atunci cand se aplica un parfum Oriental. Primul pas este sa-l aplici pe piele dupa baie. Acest lucru va face ca parfumul sa ramana mai mult pe piele si daca poti folosi. O crema neutra inainte de parfum, va dura mai mult. Zonele ideale pentru a folosi parfumul este sa-l aplici pe punctele cu puls de pe corp. Adica pe incheieturi, in spatele urechilor, in pliul coatelor, pe gat si pe piept.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.