Fără categorie

Iata raspunsul la cea mai comuna intrebare despre parfumuri arabesti

parfumuri arabesti femei

In ceea ce priveste parfumurile, exista doua tipuri de femei: cele care lupta neobosit pentru a gasi parfumuri arabesti dama cu care se simt identificate si care le insoteste 24/7 si cele care prefera sa schimbe parfumul in functie de starea lor de spirit, de perioada din an, de ora din zi sau de locul in care vor merge.

Indiferent de grupul din care faci parte, trebuie sa ai grija de parfumul tau (sau de parfumuri) intr-un anumit fel pentru a ajunge la capatul sticlei cu aroma la fel de perfecta ca in ziua in care ai deschis-o.

Cat dureaza de obicei un parfum?

Majoritatea producatorilor recomanda aruncarea sticlei la trei ani de la achizitionarea acesteia, desi daca vedeti ca nu miroase rau, puteti continua sa il utilizati chiar si dupa cinci ani. “Un parfum arabesc pastrat in conditiile potrivite de temperatura si umiditate si pastrat intotdeauna in propria cutie, fara a-i da lumina, poate dura multi ani. Cu toate acestea, inamicul fundamental al parfumului este aerul si, desi acum recipientele vin de obicei bine sigilate cu un sistem de pulverizare, trebuie sa se acorde o atentie deosebita pentru a le inchide bine.

Ce se intampla cand expira?

Parfumurile nu au o data de expirare in sine, dar se strica atunci cand sunt oxidate – prea mult oxigen din interiorul sticlei poate modifica moleculele de parfumare, ceea ce ii poate afecta mirosul, culoarea si textura. Cand se intampla acest lucru, mirosul devine acru, acid, metalic sau poate mirosi chiar ca plasticul.

Ce fel de parfumuri sunt cele care dureaza mai mult si cele care dureaza cel mai putin?

Familia olfactiva ale parfumurilor arabesti, auo concentratie ridicata de note lemnoase, ambra si piele care sunt foarte stabile. Iar parfumurile care dureaza mai mult sunt cele care au un continut ridicat de alcool, deoarece acest lucru impiedica moleculele aromatice sa se oxideze. In plus, cea mai buna calitate a materiilor prime si o conservare corecta a parfumului sunt esentiale, shop Dubai parfumuri arabesti.

Unde si cum trebuie depozitat parfumul?

“Cel mai bun loc pentru a stoca parfumul este locul unde te parfumezi. Daca pastrezi parfumurile la o temperatura moderata si departe de sursele de lumina si caldura,le vei face sa ramana in stare perfecta mai mult timp. Mai ales in cazul parfumurilor ale caror componente principale sunt citricele si notele verzi, deoarece acesteasunt mai volatile si se modifica la schimbari de temperatura si lumina”, spun expertii.

Sfaturi pentru a face parfumul sa dureze mai mult

  • Pastrati-l departe de lumina. Chiar daca exista sticle atat de frumoase incat merita sa fie expuse in baie sau in camera, este de preferat sa le pastrati intr-un loc intunecat sau in propria cutie. Lumina descompune moleculele de parfum, facand ca, compozitia lor sa fie instabila si predispusa la oxidare.

Impiedicati-l sa fie in apropierea unei surse de caldura. In mod ideal, aroma ar trebui sa fie sub 15 ° C si chiar expertii spun ca ideal ar fi sa depozitati cele mai pretioase parfumuri intr-un frigider.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.