Parfumuri Arabesti Orientale

Parfumul arabesc- aroma orientală ideală pentru femei și bărbați de pretutindeni

ajmal amber wood parfum

Durabilitate, un parfum neobișnuit, ambalaj frumos – aceste trei lucruri sunt cel mai des căutate atunci când alegi parfumul potrivit. Și nu e de mirare, pentru că oricine decide să cheltuiască bani pe un parfum scump se așteaptă ca acesta să fie de înaltă calitate.

Majoritatea parfumurilor europene se aseamănă între ele, iar oamenii care caută unicitate pot fi puțin dezamăgiți. Prin urmare, merită să pariezi pe ceva original, oriental, așa cum sunt parfumurile arăbești! De ce altfel merită să le cumperi? De unde poți cumpăra o astfel de sticlă?

Parfumuri arăbești inovatoare

Parfumurile arăbești au fost create în Orientul Mijlociu în antichitate. S-a observat că aceste parfumuri arabesti au un miros frumos, așa că au început să fie folosite și de plăcere. Nu se poate nega că alchimiștii arabi au jucat un rol semnificativ în producția de parfumuri ca atare. Au îmbunătățit procesul de distilare și au compus parfumul apei de trandafiri. 

Un parfum arabesc revoluționează piața estică până în zilele acestea, iar europenii vizitează Turcia, Dubaiul și Egiptul pentru a putea simți aceste arome orientale originale.

Nu se poate nega faptul că ele diferă semnificativ de parfumurile ce pot fi achiziționate în toată Europa. Au un parfum frumos, intens, dar nu este neplăcut sau sufocant. Doamnelor care apreciază durabilitatea, le vor plăcea cu siguranță. Parfumurile arăbești pot sta pe masa de toaletă până la doi sau trei ani, pentru că doar unul sau două pufuri sunt suficiente pentru a simți parfumul lor uimitor, astfel încât să rămână pe corp toata ziua.

Prin urmare, mulți apreciază parfumurile orientale în primul rând pentru aroma lor uimitoare. Este un amestec de condimente tipice cu extracte de lemn de santal, tămâie, rășină din lemn de agar, cunoscută și sub numele de opulent oud, vanilie și mosc. Toate aceste ingrediente pot părea grele la prima vedere. Într-adevăr, combinația numai de astfel de ingrediente afectează adesea aroma lor ușor intensă, dar ele sunt de obicei amestecate cu aromele răcoritoare de portocale, lămâie, trandafir, iasomie și alte fructe, de exemplu prune. In acest fel, aceste parfumuri devin perfecte atât pentru a fi purtate zi de zi, cât și pentru seară. Dacă ești în căutarea unui astfel de parfum pentru tine sau pentru a-l oferi cadou, verifică site-ul https://www.dubaiaromas.ro/, unde vei găsi produse de calitate și originale.

Sticle de designer 

Cu siguranță merită să apreciezi la aceste parfumuri sticlele frumoase, de designer, care încântă vizual pe oricine. Acestea se referă direct la cultura tipică a Orientului și tentează cu gravuri frumoase, decorative și formă neobișnuită. Mulți europeni doresc pur și simplu să pună o astfel de sticlă acasă pe o comodă sau o masă de toaletă, deoarece este un plus grozav pentru interior.

Parfumuri arăbești unisex

Interesant este că multe parfumuri arăbești unisex. Ceea ce înseamnă că sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Parfumurile lor unice pot fi folosite indiferent de sex. Deoarece niciunul dintre ele nu este de obicei destinat doamnelor sau domnișoarelor. Fiecare va găsi în ele ceea ce caută. Poți alege un parfum ceva mai delicat, cu o tentă de citrice sau unul mai intens, cu note de musk, opulent oud sau lemn de santal.

Parfumurile arăbești sunt unice, deși rețeta lor a fost dezvoltată în antichitate. Iar femeile și bărbații apreciază aceste parfumuri pentru mirosul lor unic și original.

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.