Fără categorie

Parfumuri arăbești – mister, şarm…rafinament

parfum tobacco vanile

Când vine vorba de simțuri răsfăţate, de arome ce invadează şi pătrund pe sub piele, cu siguranţă, ne gândim la parfumuri.

Miresmele senzuale eliberate de aceste esențe unice reușesc să imprime în memorie să creeze amintiri. Totuși dacă vorbim de arome senzuale, opulente misterioase. Clar discutăm despre parfumuri arabesti. Extractele unice strânse cu grijă în sticluţe originale lasă în urma memorii puternice. 

Pe cât de expresive, pe atât de rafinate sunt.  Putem spune că parfumurile orientale se încadrează în două categorii. Cele ce pot fi puse direct pe piele – creme, balsamuri parfumate – obţinute din uleiuri concentrate de parfum şi parfumuri de pulsaţie. A căror mireasmă se imprimă în piele şi haine şi îşi face simțită prezenţa până la trei, patru zile. 

Parfumurile arăbeşti se disting de orice alt parfum se nişă sau orice altă apă de parfum occidentală. Datorită persistenței îndelungate şi a aromelor bogate. Obținute prin combinarea genială a uleiurilor parfumate extrase din flori orientate, concentrate de flori şi fructe, condimente şi lemn, se evidenţiază prin savori inedite, ușor de identificat. Ingredientele predominante de bază ale parfumurilor arăbești sunt cele mai variate, de la notele florale, la cele lemnoase intense şi cele condimentate sofisticate. Esențele care creează experiențe afective unice sunt extrase prin procedee unice din flori de portocal, muşcate, flori de cireş, flori de lotus, flori de vanilie, aroma de orhidee sau iasomie. Accentele florale sunt înnobilate de esențele condimentelor, a boabelor de cafea, cardamom sau de cele expresive de piper roz. Printre ingredientele des întâlnite în compoziţia parfumurilor arăbești se găsesc şi cele de paciuli, mosc, lemn de santal, lemn de trandafir şi nu numai. Fiecare combinație este unică, este o experienţă aromatică care la interacțiunea cu pielea se dezvălui într-un mod unic.

Trebuie să recunoaştem când spunem parfumuri arăbești, spunem opulență, savori intense, arome expresive şi experiențe unice. Fiecare sticluţă de parfum arabesc încapsulează doar miresme atent selecţionate, esențe ce poartă amprenta unor specialişti din domeniu. Realizarea parfumurilor, extragerea esenţelor din plante şi condimente este o artă cu tradiţie milenară în orient. 

Cum alegi parfumuri arăbești potrivite pentru tine?

Selectarea de parfumuri arabesti poate fi o adevărată provocare, pentru că fiecare esență spune o poveste, sofisticată. Totuși, ca şi în cazul parfumurilor tradiționale, şi acestea, pot fi selectate în funcție de culoare, tonuri, note, arome.

Parfumuri orientale feminine conțin de obicei esențe florale, deci îmbie prin intensitatea aromelor delicate de flori. Florile de iasomie, portocal, lăcrămioare, mandarin, trandafir sunt predominante. Parfumurile masculine sunt creionate în jurul notelor lemnoase ce se întrepătrund cu arome inconfundabile de tutun, condimente ori mirodenii proaspete. Mai există o categorie aparte de parfumuri arăbești. Cele unisex, conturate în jurul esențelor de citrice și a răşinilor de brad. 

Parfumurile arăbești nu crează doar poveşti aromatice, ci au capacitatea de ai-i introduce pe utilizatori într-o lume autentică, contribuind la crearea unor stări de spirit. Sunt intense şi reuşesc să mângâie toate simţurile, practic, pot fi considerate elemente senzoriale surprinzătoare. 

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.