Fără categorie

Stratificare Parfumuri Arabesti

Stratificare Parfumuri Arabesti

Stratificare parfumuri arabesti inseamna pur si simplu amestecarea unor parfumuri pe piele. Pentru a crea un miros diferit chiar unic. Atat de simplu, si totusi un procedeu complex. Statificarea are la baza hidratarea pielii. Intotdeauna inainte de parfumare, hidratati pielea cu o crema hidratanta cu un miros subtil sau chiar fara miros. Sau de ce nu cu un ulei concentrat de parfum, cu miros floral, sau de mosc. Amestecul parfumurilor pe piele, au ca rol atat creerea unui miros unic. Dar aceasta procedura poate conferi si persistenta indelungata unor parfumuri care desi ne plac nu se potrivesc intocmai cu ph-ul nostru, si nu persista. Se pot amesteca parfumuri cu arome florale, cu cele cu arome de mosc, aroma de mosc actionand ca si un fixativ al mirosului. Se pot de asemenea stratifica parfumuri cu arome de citrice cu cele cu arome de oud.

In parfumeria arabeasca stratificare parfumuri in timp a devenit un adevarat ritual. Atat pentru femei cat si pentru barbati. Este practicata inca din timpuri stravechi. In cultura araba, stratificarea parfumurilor incepe cu hidratarea pielii, folosindu-se uleiuri concentrate de parfum, cele mai intalnite fiind cele cu aroma de mosc sau cele cu parfum de oud, dar se folosesc si uleiuri de parfum cu arome florale, gurmande, dulci, etc.

Se continua cu aplicarea parfumului preferat. Ca si fixativ al mirosului se aplica fumul de bakhoor, binecunoscuta tamaie arabeasca, cu arome puternice lemnoase, arome de rasini si smirna, si aroma de mosc, orientale, chiar si dulci sau florale. Parfumurile reactioneaza diferit in functie de tipul individual de piele si compozitia parfumurilor, care este intotdeauna diferita. Este esential sa gasiti clasa olfactiva  si notele care fac ca parfumurile sa dureze cel mai mult pe pielea dvs. Nu exista reguli in statificare, in afara descoperirii, invatari si recunoasteri claselor olfactive. Stratificare parfumuri este un  procedeu captivant, prin care iti poti crea un miros unic, care iti dezvaluie personalitatea sofisticata.

Dubai Aromas Parfumuri Orientale.

https://www.dubaiaromas.ro/

Join the conversation

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.